avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine ne-a incendiat casa STRABUNILOR?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine ne-a incendiat casa STRABUNILOR?

BUNA ZIUA!INAINTE DE TOATE VA MULTUMESC CA EXISTATI.(MI S-A REAPRINS SPERANTA CAND AM GASIT SITE-UL).CUM TREBUIE SA PROCEDEZ DACA IN ABSENTA LOCATARULUI(UNCHIUL MEU CARE ERA PE ULTIMUL DRUM)CINEVA DIN SAT A INCENDIAT CASA STRABUNILOR MEI?MENTIONEZ CA ERA ''PARASITA'' DE DOUA SAPTAMANI,LASATA FARA CURENT(SCOS BUSOANELE DE LA PANOUL ELECTRIC) SI FARA NICI O SURSA DE CALDURA,UNCHIUL MEU FIIND INTERNAT LA SPITAL LA 40 KM DISTANTA.NU AM REUSIT DE TREI ZILE SA DAM DE POLITIA DIN SAT#-o.CAND NE DUCEM NOI (40KM)EI NU SUNT DE GASIT!!!!!!!!!!!!X-(CE TREBUIE SA FAC ?NU AM NICI O VARIANTA OFICIALA,VECINII ZIC:A ARS,NU VINZI TERENUL?:((MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: cristianiulian , utilizator 23:07, 24 Ianuarie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si postati mesaje fara majuscule.
2-Pentru constatarea oficiala a situatiei mentionate si consemnarea acesteia,aveti dreptul a sesiza autoritatile locale competente,politie ,primarie.
In eventualitatea nesolutionari pe plan local,puteti sesiza forul ierarhic superior
Eventual daca aveti suspiciuni asupra existentei unor persoane care desfasoara actiuni concrete impotriva intereselor dvs legitime ,in baza probelor temeinice,
aveti dreptul legal sa formulati plangere la autoritatile competente
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
Multumesc mult!Va cer scuze pentru majuscule.
Daca aveti banuiala ca acea casa a ars datorita unor criminali incendiatori, puteti formula plangere-sesizare penala pentru distrugere, de preferat la Parchetul de pe langa Judecatoria in a carei raza este situata localitatea unde a ars casa.
Nu are relevanta faptul ca nu cunoasteti identitatea autoritorilor, este de datoria organelor de cercetare penala sa cerceteze - greu de probat dar teoretic nu este imposibil.
Politia din satul acela sau alte organe de cercetare penala vor primi dosarul direct de la Parchet, nu este nevoie sa tot cautati dvs. pe domnii plutonieri de la sat sa va inregistreze sesizarea.
Sesizati si pompierii in legatura cu incendiul, este de competenta lor orice incendiu.
Este foarte suspect ca in absenta oricarei surse plauzibile a incendiului, si in plina iarna, casa respectiva a ars - suspiciunile dvs. sunt intemeiate. IN concluzie - sesizare la Parchet si la pompieri.
Multumesc!Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incendiu casa din vina vecinilor iula iula Buna ziua, sunt proprietara, impreuna cu sotul meu, a doua case taranesti vechi in com. Dambovicioara, noi fiind domiciliati in Bucuresti. Una dintre ele a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva expertilor ContSters104013 ContSters104013 Vreau sa fac o plangere penala impotriva expertului tehnic judiciar in cazul unei exproprieri si nu stiu catre ce organ de cercetare sa indrept sesizarea. Ma ... (vezi toată discuția)
Drum de acces locuința, inpracticabil va rog să mă ajutați ... SASF SASF Drum de acces locuința, inpracticabil Va rog să mă ajutați în următoarea situatie: ulița ( cca 600 m) care face accesul către locuintele a 4 familii ... (vezi toată discuția)