avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Plangere penala impotriva expertilor
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Plangere penala impotriva expertilor

Vreau sa fac o plangere penala impotriva expertului tehnic judiciar in cazul unei exproprieri si nu stiu catre ce organ de cercetare sa indrept sesizarea. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:28, 20 Noiembrie 2009
Plangerea se adreseaza autoritatii care a incuviintat respectiva proba si a individualizat persoana in drept sa o intocmeasca,posibil in speta mentionata instanta de judecata
Buna ziua,
eu stiu din putina experienta pe care o am in acest domeniu,ca orice plangere penala este adresata ori sectiei de politie locale(unde a avut loc incidentul)sau direct la parchetul de pe langa judecatoria unde aveti procesul respectiv!
Plangerea se adreseaza la parchetul competent care ,analizand aspectele dispune prin rezolutie cercetari,care urmeaza sa fie desfasurate de catre organul de cercetare ,respectiv politia
Plangerea penala impotriva expertului se va depune la organul competent: Parchetul de pe langa Judecatorie sau Tribunal in functie de infractiunea care se invoca a fi fost savarsita de expert, conform competentei acestor organe judiciare.
Plangerea gresit indreptata se va trimite organului judiciar competent pentru solutionare. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri ale politiei Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA S-a depus o plangere la Parchet.Respectivul a indicat in plangere adresa unde locuia nu cea din buletin.Parchetul repartizeaza unei sectii de politie conform ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - unde se depune? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa initiez cercetarea penala a paratului pentru infractiunile de amenintare si santaj. [b]Unde depun aceasta reclamatie?[/b] [i]Se poate face impotriva ... (vezi toată discuția)
parchetul competent misu11 misu11 Bună! Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penală împotriva unui organ de cercetare penală (comisar ,subcomisar de poliție si ... (vezi toată discuția)