avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate adinutza61

Activitate adinutza61

Bună ziua! Aș dori să știu dacă soțul său soția, supraviețuitori, pot beneficia de pensia anticipată existentă deja. În ce cuantum? Și pe urmă primește automat pensia de limita de vârstă? Mulțumesc!
Bună ziua! Soțul său soția supraviețuitori, pot beneficia de pensia anticipată a partenerului decedat? În ce cuantum? Dacă nu, când persoana decedata ar fi ajuns la vârsta de pensionare, mai poate să își facă dosar supraviețuitorul? Vă mulțumesc!
Bună ziua! Mama mea a decedat în octombrie 2021 și eu și sora mea vrem să deschidem succesiunea. Masa succesorala cuprinde doar un apartament cu două camere. Tatăl nostru a decedat în 2010. Atunci nu am făcut succesiune. Trebuie făcute separat? Care este data limită la care trebuie deschisă succesiunea, pentru a nu costa prea mult? Cam care sunt costurile? Vă mulțumesc mult!
Multumesc mult. Cred ca a fost o problema temporara la ei.. Am rezolvat!
Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu o problema mai urgenta. Nu reusesc sa imi recuperez credentialelel SPV, persoana juridica. Imi apare doar o fereastra care imi solicita CNP-ul si adresa de email, dar cand dau trimitere imi spune ca SPV -ul solicita semnatura electronica, desi formularul de recuperare nu are un camp pentru aceasta. Va multumesc mult!
Răspuns la discuția pensie anticipata
Multumesc pentru raspuns. Totusi as dori sa stiu daca in conditiile prezentate de mine, varsta si stagiu de cotizare, pot iesi mai devreme la pensie, chiar cu penalizare. Va multumesc.
Buna ziua, sunt nascuta in data de 28.07.1961. Am 37 de ani vechime, conditii normale de munca. As dori sa stiu cand pot iesi la pensie anticipata? Va multumesc mult.