avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Aș dori să știu dacă soțul său ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Aș dori să știu dacă soțul său soția, supraviețuitori, ...

Bună ziua! Aș dori să știu dacă soțul său soția, supraviețuitori, pot beneficia de pensia anticipată existentă deja. În ce cuantum? Și pe urmă primește automat pensia de limita de vârstă? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:52, 21 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de urmas se poate obtine doar la implinirea varstei standard de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas cornelianedelcu cornelianedelcu Buna ziua, As dori sa ma lamuriti daca sotie pensionata medical revizuibila anual ,varsta 57 ani poate beneficia de pensie de urmas in urma decesului sotului ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas condria dumitru condria dumitru in cazul in care sotul decedat a avut pensie de invaliditate,sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas?Daca da care va fi cuantumul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sotie supravietuitoare ancabhome ancabhome Buna ziua. Sotia supravietuitoare nu are inca varsta de pensionare. A primit pensie de urmas timp de 6 luni. Intrebarea este: la implinirea varstei legale de ... (vezi toată discuția)