avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate nic06

Activitate nic06

La banca trebuie sa va spuna valoarea la care a fost vandut creditul catre firma de recuperari. Firma trebuie sa va notifice privind preluarea creditului, iar in noul contract vor fi trecute penalitatile, majorarile, comisioanele, etc...deci suma poate fi mult mai mare....
Răspuns la discuția despre carduri
Cardul poate fi lichidat chiar daca l-ati pierdut.
Nu are sens sa refaceti cardul ( unele banci percep inclusiv comisioane pentru refacere card) ca apoi sa-l lichidati. Mergeti la banca cat mai urgent pentru inchiderea cardului.
In functie de banca se percep comisioane de administrare, indiferent daca aveti cardul activ sau l-ati pierdut.
Este un lucru destul de relativ.
In mod teoretic de la depunerea ultimului act la dosar ( factura, cerere despagubire, imputerniciri, etc._) in termen de 15 zile.
Ca sugestie verifica data de inregistrare a ultimului document depus.
Lucrez la o firma de asigurari. Firma a propus un program de plecari voluntare, dar am fost contactata sa-mi fac cererea de includere in acest program deoarece deoarece nu mai corespund profilului stabilit de angajator. Se fac presiuni in acest sens, inclusiv referate de imputare pentru anumite spete, cu mentiunea scrisa in aceste referate ca daca ma inscriu pe lista de concediere se renunta la regres. Au voie sa faca asa ceva ?