avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria.lupu21

Activitate anamaria.lupu21

Răspuns la discuția imputernicire PFA
deci am voie sa fac imputernicire pe pfa tatalui meu sa se ocupe de acesta sau trebuie sa-l angajez ca sa il deleg sa faca asta?:)
Răspuns la discuția imputernicire PFA
ideea este ca imputernicirea trebuie sa o fac eu singura in bucuresti pentru el intrucat nu am timp sa ma deplasez in judetul vrancea unde locuieste el si as fi vrut sa stiu ce cer de fapt maine cand ma duc la notar.
Nu pot face o imputernicire daca nu este el de fata?
Buna ziua, detin un pfa pe numele meu in domeniul viticol dar nu ma ocup eu efectiv de el ci tatal meu si de curand mi-a cerut sa-i fac o imputernicire prin care il deleg sa aiba grija de tot ceea ce inseamna pfa. Sa vanda vinul, strugurii, via si in caz de controale sa aiba un act la mana.
Va intreb cum ar trebui sa sune aceasta imputernicire astfel incat sa faca toate lucrurile sa mearga ok cu acest pfa, dar intr-un fel sa-l limitez si sa nu ii permit sa faca stiu eu ce smecherii pe pfa-ul meu avand in vedere ca nu ma ocup si nu prea cunosc ce face si nu as vrea sa ma trezesc peste cativa ani ca a facut mai stiu eu ce credit sau ce datorii a creat. Maine as vrea sa ma duc la notar dar nu stiu exact cum sa ma exprim si mai ales ce acte imi trebuiesc pentru a intocmi aceasta procura. Mentionez ca toate actele pfa-ului sunt la el si sa stiu ce imi este necesar pentru a-mi transmite.

Va multumesc anticipat.
buna ziua,
am si eu o intrebare, parintii prietenului meu divorteaza si tatal sau s-a hotarat ca jumatatea lui de apartament sa o lase fiului sau, adica o sa fie coproprietar cu mama?....sau o sa fie proprietar cu cota indiviza, cum se procedeaza?....dupa noua ordonanta privind creditele cu prima casa ai voie sa iti faci un credit chiar daca detii o locuinta dar mai mica de 50 mp, in cazul lui, el o sa figureze cu o lucuinta de 40 mp avand in vedere ca apartamentul are 80 mp si impartindu-l cu mama raman 40...ma puteti ajuta va rog?
Răspuns la discuția proprietar cota indiviza???
va multumesc frumos pentru raspunsuri, nelamurirea mea este daca sunt prprietar cota indiviza nu voi mai putea face niciodata un credit cu prima casa, sau daca doresc sa vand terenul nu pot fara acorul fratelui meu sau pot sa vand doar partea mea care e stipulata in acte?exista posibilitatea ca parintii sa ne treaca pe amandoi prorprietari cu cota indiviza si cu clauza pentru ei sa nu putem vinde sau face ceva fara acordul lor?
buna ziua, as dori sa ma lamuresc ce inseamna proprietar cota indiviza intrucat tatal meu vrea sa-mi treaca pe numele meu si al fratelui meu vitreg un teren (teren simplu intravilan , fara nicio constructie) pe numele amandurora cu, cota indiviza....nu stiu daca sa accept pentru ca nu stiu ce prepune, va rog am nevoie de un raspuns urgent...altfel nu stiu ce sa fac!
multumesc
Răspuns la discuția admitere sng 2010
buna, si eu mi-am depus dosarul la sng pentru admiterea din 28 februarie, m-am apucat cam de 2 saptamani de invatat la procedura civila, simt ca nu mai termin sau ca nu asimilez cum trebuie...poate imi dati niste sfaturi cum as putea retine mai repede....sau eventual sa invatatm impreuna confruntandu-ne on-line:D.....spor la invatat!!!!