avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate alea_him

Activitate alea_him

Buna ziua, am o nelamurire. La dosarul care se depune la prImarie in vererea vanzarii unui teren agricol am o rubrica << terenul este grevat de sarcini>> Eu trebuie sa bifez da sau nu. Nu imi este clar ce inseamna efectiv terenenul << grevat de sarcini>>. Poate ma ajutati sa inteleg ce inseamna efectiv acest termen. Multumesc!
La mine la parter a fost o banca si acum am o sala de jocuri de noroc, sala care are un propietar si in fiecare vineri au tambalau de vibreaza geamurile, iar in restul zilelor e muzica data mai incet, dar tot se aud basii chiar la ore mici (noaptea) . Propietarul are drepturi, dar eu am drepturi? Nu am stiut ce vor face in acel spatiu, am vazut la final cand au pus firma, fara sa ma intrbe si pe mine daca vreau muzica nonstop .
Răspuns la discuția Am si eu o problema
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspunsuri ! A sunat sotul iar la politie, a venit un politist, a iesit cineva din club, au vorbit, au dat muzica ceva mai incet, dar suficient de tare si uite asa a mai trecut o zi de vineri. Am citit pe pagina lor ca in fiecare vineri au tombola si divertisment. E o firma mare de jocuri de noroc si pariuri care au locatii in multe orase , asta am descoperit vineri seara iar patronul este un armean. Ce sanse sa am in instanta , daca au atatea locatii. Parca ma voi lupta cu morile de vant.
Răspuns la discuția Am si eu o problema
Azi e vineri, deja isi pregatesc boxele si geamul iar vibreaza. Nici nu stiu daca sa mai sune sotul pe seara la politie. Nu vreau sa luam noi amenda ca sunam la politie.
Buna seara!
Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez .
Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e folosit de o firma de jocuri de noroc si de pariuri si in fiecare vineri au tombola. La mine in apartament nu e de stat intre orele 18 si 22 deoarece muzica e data tare, vorbesc la microfon citind biletele castigatoare .Vibreaza geamurile de zgomotul de jos, vibreaza geamul de la usa de la sufragerie . A sunat sotul la 112 si a vorbit cu un politist si a zis ca pana la ora 22 e ok sa mearga muzica . Si dupa ora 22 merge muzica, dar nu tare , totusi se aud basii, parca cineva imi da in cap.
Multumesc !
Anul trecut prin februarie sau martie am facut comanda la firma Provea la un set arabella si nu a ajuns nici pana in ziua de azi acest set la mine .
In luna septembrie am primit prima scrisoare de rapel .In aceasta scrisoare a aparut setul comandat de mine si un alt produs trecut si suma care ar trebui sa o platesc.
Am purtat o discutie prin intermediul mailului cu o persoana de la relatii clienti cu privire la neajungerea la mine a celor doua colete de atunci tot primesc scrisori de rapel ( 4 la numar ) .
Va rog sa ma sfatuit ce trebuie sa fac .

Va multumesc