avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate carrymiti

Activitate carrymiti

Răspuns la discuția Control fiscal
Are cineva o solutie sau un raspuns ?
Discuție Control fiscal
SC. fara datori la stat sau furnizori dar cu un credit la banca, in urma controlului de fond au rezultat penalizari taxe si impozite.
Doresc sa facturez pe noua firma activele si pasivele din sc verificata,mentionez ca nu am sechestru asigurator inca, totodata am cerut si novarea creditului catre firma noua.
Avand in vedere faptul ca valoarea creditului este aproape egala cu pasivele si activele sc este legal si fara consecinte asupra administratorului ?
Răspuns la discuția Ma furat firma de leasing
Estevorba de un contract de leasing care intre timp sa inchis cu transfer de proprietate,vama si acize platite.Nu se cheama furt pe fata !!?
Răspuns la discuția Ma furat firma de leasing
Nu sunt lamurit pe deplin, daca eu am platit rate ,asigurare casco de ce nu sunt despagubit corect?
Va rog sa ma lamureasca cineva cu privire la un dosar de dauna totala auto care a fost in leasing, valoarea politei casco fiind de 27.587 euro.Firma de asigurari a scazut valoarea epavei deoarece am optat pentru a pastra epava, suma ramasa de 82.058 ron fiind transferata in contul firmei de leasing dar surpriza firma de leasing a retinut din aceasta suma 33.120 ron cu titlu factura epava .in concluzie am platit de doua ori epava.
Care sunt posibilitatile legale de a recupera aceasta suma daca aceAsta imi revine de drept?
Răspuns la discuția Despagubire casa asigurata
Nu concep sa planeze asupra mea banuiala ca as putea fii implicat.Nu inteleg de ce dar banuiesc ca este de datoria firmei de asigurari sa faca toate verificarile, totusi credeti ca ar trebui sa angajez un avocat!? Exista banuiesc avocati specializati pe asigurari, cum gasesc unul !?

Multumesc.
Răspuns la discuția Despagubire casa asigurata
Buna seara,
Dosarul meu de dauna este la departamentul antifrauda al companiei de asigurari, este un curs normal ? la ce sa ma mai astept !?

Multumesc
Răspuns la discuția Despagubire casa asigurata
Rapoartele sunt favorabile sper ca va plati asiguratorul in termenul legal.
Multumesc.
Răspuns la discuția Despagubire casa asigurata
Cand poate fi curatat locul incendiului de resturile ramase? Am acordul verbal de la politie si pompieri ca cercetarile au fost incheiate.
Buna ziua,
Am, sau am avut o casa din lemn asigurata la o firma renumita de asigurari , bunurile din casa au fost asigurate separat deci doua contracte. Deoarece nu am precedente cu firma de asigurari nu stiu la ce sa ma astept, pagubele sunt totale casa fiind din lemn.
Pentru casa sa facut evaluarea la data incheieri asigurarii dar pentru bunuri nu sa facut aceasta evaluare fiind atasata o lista cu bunurile si pretul acestora intocmita de mine.Pentru a evita neplacerile altor persoane asigurate cu firmele de asigurari doresc cateva recomandari.
La data incidentului nu ma aflam in tara, reprezentanti fimei de asigurare,pompieri,politia si criminalisti au facut cercetarile la fata locului incheind procese verbale. Ce sa fac?...in afara de declaratiile date.

Multumesc,
carrymiti