avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control fiscal

SC. fara datori la stat sau furnizori dar cu un credit la banca, in urma controlului de fond au rezultat penalizari taxe si impozite.
Doresc sa facturez pe noua firma activele si pasivele din sc verificata,mentionez ca nu am sechestru asigurator inca, totodata am cerut si novarea creditului catre firma noua.
Avand in vedere faptul ca valoarea creditului este aproape egala cu pasivele si activele sc este legal si fara consecinte asupra administratorului ?
Cel mai recent răspuns: carrymiti , utilizator 14:55, 29 August 2013
Are cineva o solutie sau un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente activ-pasiv anagavriloaia anagavriloaia am preluat contabilitatea la o asociatie de proprietari, am facut activ-ul si pasiv-ul si am constatat cu stupoare ca este o diferenta mare( activul mai mic ... (vezi toată discuția)
Disputã: președinte vs administrator pe tema administrãrii fondurilor. morgan morgan Bună ziua! Doresc ajutor, dacă se poate, în lămurirea unor probleme găsite într-o asociație de proprietari. Pe scurt, am fost ales ca ... (vezi toată discuția)
Intocmire balanta in partida simpla pt asoc proprietari andreiadmin andreiadmin Va rog sa ma ajutati in legatura cu intocmirea unei balante in partida simpla pentru o asociatie de proprietari la o scara de bloc: 1. la Activ ... (vezi toată discuția)