Va rog sa ma lamureasca cineva cu privire la un dosar de dauna totala auto care a fost in leasing, valoarea politei casco fiind de 27.587 euro.Firma de asigurari a scazut valoarea epavei deoarece am optat pentru a pastra epava, suma ramasa de 82.058 ron fiind transferata in contul firmei de leasing dar surpriza firma de leasing a retinut din aceasta suma 33.120 ron cu titlu factura epava .in concluzie am platit de doua ori epava.
Care sunt posibilitatile legale de a recupera aceasta suma daca aceAsta imi revine de drept?
Tinand cont ca autoturismul era in leasing, toate drepturile ce revin din polita casco respectiva apartin proprietarului...deci societatii de leasing, dumneavoastra nu aveti niciun beneficiu din respectiva polita.
Nu cred ca v-a furat cineva. Firma de leasing fiind proprietara masinii ea beneficiaza de toate drepturile din despagubire. Cititi cu atentie contractul de leasing si acolo veti gasi si modul in care veti fi despagubit si cu cat in cazul daunei totale.
Asigurare casco
Ileana2013
Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala.
Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)