draga mea ...te intereseaza ce este in actualitate dar te referi la viitor. putina confuzie .....te numesti prin profesie consilier juridic ....deci? in ce domeniu crezi ca vei consilia? o zi buna.
Pentru comunitari, cel putin 4 ani de rezidenta in raza aceleasi primarii.
Reditul ultimilor 3 ani. dar sa nu uitam ca actele sunt verificate de mai multe ori pana cand se aplica instanta . Asta inseamna continuitatea contractului de munca . Si apoi cel putin 2 ani pana cand primiti raspunsul autoritatilor abilitate. Atentie insa la taxa de 200e. Daca nu ma insel , legea noua prevede taxa de 200e pt fiecare membru al familiei cuprins in cererea de obtinere a cetateniei italiene.Va doresc succes.
Chiar ma dezamagiti..... va ganditi deja la pensie...... chiar si cetatean roman fiind puteti beneficia la timpul potrivit de pensia europeana. Avantaje sunt chiar mai multe decat va puteti imagina. Intrebarea e daca meritati sa primiti cetatenia italiana pt ca trebuie indeplinite conditii deloc usoare. e nevoie de rabdare , munca in regula si chiar calitati. Si chiar meritati sa va spun ca eu am obtinut.o si sa va fac in ciuda. E nevoie de curaj, hotarare,si sa stii ce vrei.
si totusi.....ati dat banii surorii si recuperati aceeasi bani de la frate? pentru sora banii pot fi considerati cadou daca nu este recunoscut faptul ca e un imprumut printr.un document. Iar mesajul ........mmmmmm cam greu. Ideea e ca v.ati pacalit. Cand e vb. de bani prieteni nu exista. Si ati aflat acum ca nu toti suntem la fel. Daca nu ma insel exista o prescriptie de 3 ani in care aveti dreptul sa va cereti inapoi banii. Va doresc rabdare si succes.
Cumplit. Ce spuneam...una se povesteste iar altul este adevarul. Daca el nu.l vrea e bine ca nu va incerca sa ti.l ia niciodata ( sa speram ca nu se va trezi mai tarziu ca este tata si ca are si drepturi). Putin complicat. Era bine sa nu crezi totate povestile. Ai posibilitatea sa.l intretii pe micut? cu respect si compasiune.
Domnule Turkan barbatii cand merg sa se roage , sa se roage nu sa se uite in decolteul femeilor. Tocmai asta am zis si eu :nu se pot casatorii in romania daca nu au un certificat de celibat sau eventual o hot. de divort .in schimb in cazul casatoriei in moschee nu il intreaba nimeni pe barbat daca este celibatar sau nu.E o chestie de nuanta la care trebuie sa fiti foarte atenti daca nu cunoasteti nimic din dreptul musulman. Si inca ceva ce nu prea se stie: exista posibilitatea sa semnati un contract de casatorie pe termen determinat si atunci va vede Dumnezeu.........cu respect.