avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Masterul potrivit pentru profesia de consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Masterul potrivit pentru profesia de consilier juridic

Buna. As dori ca in viitor sa fiu consilier juridic, doar ca nu stiu ce master s-ar potrivi cel mai bine pentru aceasta profesie. Toate parerile sunt binevenite! Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: margaritoiu , utilizator 22:21, 10 Noiembrie 2013
orice master care crezi ca ti se potriveste, inclusiv in alta domenii, ex. psihologie. iti doresc mult succes si spor la invatat mai ales (dar nu numai pt. asta) ca am o persoana foarte draga pe care o cheama anya.
multumesc!
Eu iti recomand administratie publica,fiindca daca vei lucra la stat iti va fi fff folositor
pai eu ma refer la master nu la facultate.
poate nu sunt eu informata bine, dar nu cred ca exista asa ceva.
te referi la un anume profil?care are legatura cu admnistratia publica?

nu stiu unde voi lucra in viitor(daca la stat sau nu) , dar ma interesa cam ce se cere, ce este de actualitate, atunci cand vine vorba sa cosiliezi, unde apar probleme mai des si este solicitat un consilier?

pe ce plan/sectie/domeniu/arie...este cautat mai mult un consilier?
spre a stii pe ce anume sa fac masterul.


Oricum, eu va multumesc la toti pt pareri/sugestii.... dar din pacate :(( nu m-a lamurit nimeni. O zi placuta tuturor.
draga mea ...te intereseaza ce este in actualitate dar te referi la viitor. putina confuzie .....te numesti prin profesie consilier juridic ....deci? in ce domeniu crezi ca vei consilia? o zi buna.

Alte discuții în legătură

Ce se poate munci avand facultatea de drept? Iulian81 Iulian81 Am terminat Facultatea de Drept si un Master tot in domeniul acesta si ma intreb ce se poate face dupa aceasta? In afara de a da examenul la barou si INM, ... (vezi toată discuția)
Master - e util in obtinerea unui loc de munca? Beatrice89 Beatrice89 As dori sa stiu daca masterul ajuta la obtinerea job`ului.... de exemplu as dori sa dau la master-dreptul penal in afaceri si nu stiu in ce masura m`ar putea ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic daca am doar masterul abslovit in stiinde juridice? Ella380 Ella380 Buna! Am si eu o nelamurire. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul de Stiinte Juridice, specializarea Devianta si Delincventa. As vrea sa profesez ... (vezi toată discuția)