avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Master - e util in obtinerea unui loc de munca?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Master - e util in obtinerea unui loc de munca?

As dori sa stiu daca masterul ajuta la obtinerea job`ului.... de exemplu as dori sa dau la master-dreptul penal in afaceri si nu stiu in ce masura m`ar putea ajuta acesta si`n ce functie.


p.s.: sunt studenta la administratie publica si nu doresc sa profesez ca functionar public :((.
Cel mai recent răspuns: Beatrice89 , utilizator 16:03, 22 Martie 2011
depinde unde vreti sa va angajati.
intr-un post cu functie de conducere ceva nu ar fi rau.chiar da bine la cv
nu am nicio idee de aceea am cerut sfaturi, idei aici p forum...:((
Daca ai terminat facultatea de administratie cu ce te-ar ajuta un asemenea master pe care il recomand doar juristilor care vor sa profezese ca avocati, consilieri etc. Mai util ar fi sa te intrepti intr-un master in dreptul afacerilor daca tot vrei in acest domeniu.
Pe mine ma intereseaza orice opinie care-mi poate fi de folos....de aceea am postat acest mesaj...cum am spus si mai sus, eu nu doresc sa profesez ca functionar public....iar masterul la dreptul penal al afacerilor nu stiam daca ma ajuta sau nu era pur si simplu o idee....de aceea am intrebat si as dori sugestii in legatura cu administratia publica...ma refer in ce domenii de activitate as putea sa profesez dupa terminarea facultatii.
Poți avea în vedere funcţii de secretari în unităţi administrativ teritoriale, referenţi stare civilă, inspectori pe diferite domenii, referenţi asistenţa socială, în compartimente pentru relaţii cu publicul, gestiunea resurselor umane, contencios administrativ, fond locativ, experţi şi consilieri la diferite niveluri în probleme de administraţie publică, directori de cabinete ministeriale etc. De asemenea, în structuri publice sau private de interes public care necesită specialişti în domeniu administraţiei publice (societăţi de asigurări, case de asigurări de sănătate, case de pensii, fonduri şi agenţii, organizaţii nonprofit etc.). La acestea se adaugă activităţile de consiliere în probleme de administraţie publică şi politici publice şi de administrare de programe interne şi/sau externe în acest domeniu.
Orice master te poate ajuta deoarece în momentul în care depui un CV ai o specializare în plus, recomandat este să faci un master în domeniul tău dacă vrei să urmezi una dintre profesiile menționate mai sus.
Mult succes!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters178374, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)
Masterul potrivit pentru profesia de consilier juridic Simona_Anya Simona_Anya Buna. As dori ca in viitor sa fiu consilier juridic, doar ca nu stiu ce master s-ar potrivi cel mai bine pentru aceasta profesie. Toate parerile sunt ... (vezi toată discuția)
Referitor la studiile unui functionar public annneess annneess Buna ziua! Am o mica dilema. Lucrez in domeniul administratiei publice locale din 2008, pe postul de referent. Am terminat anul asta Facultatea de Psihologie( ... (vezi toată discuția)