Buna seara!Am castigat un proces cu politia rutiera constand intr-o contestatie care am facut-o impotriva unui proces verbal de contraventie si masura complementara de confiscare a unor bunuri.Masura confiscarii a fost ridicata.Vreau sa stiu daca pot intra in posesia bunurilor confiscate cu hotararea aceasta judecatoreasca in prima instanta sau pot intra in posesia lor doar cand am o hotarare definitiva?
Buna seara!Acum aproximativ doua saptamani am facut un accident auto soldat cu avarierea masinii celui cu care m-am intersectat.Accidentul s-a produs din cauza meape fondul neatentiei si neacordarii de prioritate.Eu i-am propus celui cu care m-am accidentat sa facem amiabila.Deoarece abia cumparasem masina eram ferm convinsa ca detin rca valabil dar s-a dovedit ulterior ca nu a fost asa.Rca-ul expirase.Am convenit de comun acord sa mergem la un service sa estimam aloarea daunelor.Cel de la service mi-a facut o estimare.Am hotarat sa platesc contravaloarea daunelor si in acest scop am facut o hartie de mana cu datele mele si ale celui cu care m-am ciocnit explicand cele petrecute si faptul ca i-am dat o suma de bani pe care el a semnat-o.Acum dupa 2 saptamani el imi cere mai multi bani si zice ca merge la politie daca nu ii dau banii.Ce e de facut?Cum sa scap din asta?Ma pot folosi de hartia facuta ?Il pot da in judecata pt abuz de incredere?Cineva mi-a zis ca omul ma santajeaza!Va multumesc anticipat!
Buna seara!Am deschis un srl care imi va fi necesar anul viitor pt o activitate de comerciala.Daca nu am nici o activitate pana la anul sunt obligata sa depun declaratie de venit sau...?