avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate MSG

Activitate MSG

APL
Ce fonduri nerambursabile s-ar putea accesa in vederea reabilitarii/modernizarii unei piete agroalimentare?
Va multumesc pentru raspunsuri !
Lucrare de investitie(constructii+montaj) finalizat cu proces verbal la terminarea lucrarilor in perioada 2007-2009. In modelul PV la terminarea lucrarilor este trecuta valoarea totala a contractului inclusiv TVA(19%).
In august 2010 se factureaza cu 24% intrucat la terminarea lucrarilor nu s-a facturat valoarea totala a contractului.
Situatiile de lucrari sunt din 2007-2009 dar facturate cu TVA 24%.
Ce document pot incheia in august 2010 sa pot justifica diferenta care apare prin modificare TVA?
Răspuns la discuția domeniu public
am un contract de 10 lei, intre timp si-a schimbat achizitorul si achizitorul initial a platit 7 lei, achizitorul nou a platit 3 lei, cum inregistram in patromoniu??? tinand cont ca in procesul verbal la terminarea lucrarilor trebuie trecuta valoarea contractului, ..... si este vorba de domeniul public, achizitorul nou fiind o societate comerciala ...
Discuție domeniu public
Cum se inregistreaza in patrimoniu un bun public care si-a schimbat achizitorul??(cum se inregistreaza dupa receptia lucrarilor???)
Răspuns la discuția Conducator autovehicul
Va multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția Conducator autovehicul
Dar un cadru legal care sa specifice acest lucru exista?
Aceasta incuviintare este scrisa?
Buna ziua,
Din cate stiu persoanele care care pot conduce un anumit autovehicul sunt atat titularul din acte cat si rudele acestuia de gradul I (sotie si copii). Imi puteti spune care este legea care specifica acest lucru? Si daca asiguratorii pot impune conducerea doar de anumite persoane(de ex. sotia) si nu de copii.
Va multumesc.