avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domeniu public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domeniu public

Cum se inregistreaza in patrimoniu un bun public care si-a schimbat achizitorul??(cum se inregistreaza dupa receptia lucrarilor???)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:54, 18 August 2010
La ce anume va referiti prin "cum se inregistreaza" ?
Despre ce este vorba?
am un contract de 10 lei, intre timp si-a schimbat achizitorul si achizitorul initial a platit 7 lei, achizitorul nou a platit 3 lei, cum inregistram in patromoniu??? tinand cont ca in procesul verbal la terminarea lucrarilor trebuie trecuta valoarea contractului, ..... si este vorba de domeniul public, achizitorul nou fiind o societate comerciala ...
Fiind un bun public despre care faceti vorbire ca urmeaza a fi "receptionat" cred ca el este o constructie sau o instalatie, deci un bun imobil.
El a fost deci creat (edificat, cumparat, etc.) in baza unei hotarari a unui institutii/administratii publice, in calitate de ordonator de credite.
In textul acelei hotarari este indicat si institutia/administratia/organizatia in al carui patrimoniu/gestiune va intra bunul in cauza.
Raspunsuleste relativ vag deoarece si intrebarea Dvs. este lipsita de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix ce nu se va regasi in patrimoniul societatii ellinia ellinia Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o soc. de constructii achizitioneaza din UE o instalatie tehnica de 55.000 lei. Aceasta instalatie va ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie receptie materiale de birou,... - este obligatoriu ca un membru sa aiba studii economice ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Directorul vrea sa emita o Decizie de numire comisie de receptie pentru materiale de birou, .... Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - daca in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura marfa fz.extern gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare; am primit o factura de marfa de la fz. Germania pe data de 15.06.2010( curs fact. 4,2234 ron); cmr pe data ... (vezi toată discuția)