avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domeniu public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domeniu public

Cum se inregistreaza in patrimoniu un bun public care si-a schimbat achizitorul??(cum se inregistreaza dupa receptia lucrarilor???)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:54, 18 August 2010
La ce anume va referiti prin "cum se inregistreaza" ?
Despre ce este vorba?
am un contract de 10 lei, intre timp si-a schimbat achizitorul si achizitorul initial a platit 7 lei, achizitorul nou a platit 3 lei, cum inregistram in patromoniu??? tinand cont ca in procesul verbal la terminarea lucrarilor trebuie trecuta valoarea contractului, ..... si este vorba de domeniul public, achizitorul nou fiind o societate comerciala ...
Fiind un bun public despre care faceti vorbire ca urmeaza a fi "receptionat" cred ca el este o constructie sau o instalatie, deci un bun imobil.
El a fost deci creat (edificat, cumparat, etc.) in baza unei hotarari a unui institutii/administratii publice, in calitate de ordonator de credite.
In textul acelei hotarari este indicat si institutia/administratia/organizatia in al carui patrimoniu/gestiune va intra bunul in cauza.
Raspunsuleste relativ vag deoarece si intrebarea Dvs. este lipsita de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix ce nu se va regasi in patrimoniul societatii ellinia ellinia Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o soc. de constructii achizitioneaza din UE o instalatie tehnica de 55.000 lei. Aceasta instalatie va ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie receptie materiale de birou,... - este obligatoriu ca un membru sa aiba studii economice ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Directorul vrea sa emita o Decizie de numire comisie de receptie pentru materiale de birou, .... Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - daca in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura marfa fz.extern gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare; am primit o factura de marfa de la fz. Germania pe data de 15.06.2010( curs fact. 4,2234 ron); cmr pe data ... (vezi toată discuția)