avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate mihai5870

Activitate mihai5870

Soția a fost în concediu de creștere și îngrijire a copilului în vârsta de până la 2 ani;
În același timp a avut venituri din cedarea folosinței bunurilor;
Bunul este pe numele ambelor soți;
Când am înregistrat contractul de închiriere am fost îndrumați să ne trecem doar unul din noi ca parte contractantă, prin urmare a fost trecută doar ea în contract- automat ea a fost înregistrată cu venituri din cedarea folosinței bunurilor;
Eu am venit salarial permanent, deci nu sunt obligat să plătesc contribuţia la asigurările sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor;
Legea 95 din 14 aprilie 2006 cu modificările și completările ulterioare o poate obliga pentru perioada 2008-2010 (perioada de creștere și îngrijire copil) să plătească contribuţia la asigurările sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor?
Buna ziua! Mama mea a fost in trecut (1983)diagnosticata cu o boala psihica . Urmeaza de atunci tratament, iar starea ei este in prezent foarte buna. Locuieste cu parintii ei in casa , si ii ingrijeste de mult timp. Bunicii mei sunt foarte multumiti, asa ca au decis sa fac act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ,pe numele mamei.
Credeti ca ar putea fi o problema intocmirea a actului , tinand cont de diagnostic, atata timp cat ambele parti sunt de acord? Sau l-ar putea cineva contesta ulterior, din acest motiv (ex. sora mamei)?
Multumesc anticipat!