am si eu o nelamurire privind pierderile de apa rece de la plata intretinerii am citit pe forum ca aceste pierderi se impart pe apartament si nu pe nr de persoane.cum este corect si in baza carei legi se aplica?=D>
buna eu sunt din galati si la noi e ca in tara lui papura voda, si ue am depus documentele pt eliberarea unui certificat de urbanism pt schimbare de destinatie si mi sa spus ca asa ceva nu se mai fac si nu se mai aproba dupa care a sunato cineva de la primarie pe acea tanti care se plimba cu hartiile de colo colo si ia bani degeaba si mia primit actele dupa ce am fost cu pile si miam facut actele ma suna ea viteaza ca ma rezolvat si sai dau ceva ca fara ceva esti mancat dar ea nestiind ca eu am umblat sami fac actele e de jale spagi de milioane
buna am o nelamurire la penalitatile ce se adauga la plata intretinerii am o datorie de 70 mil vechi si administratora mia pus penalitati pe o luna 2 mil vechi, vi se pare normal? intr=un an se fac mai bine de 24 mil vechi care te duc la rapa. as dori sa stiu cum se calc aceste penalitati?
am vazut pe forum ca ajung la 0,2% pe zi si ca nu trebuie sa depaseasca plata pe o luna adica eu platesc 1,6 mil pe luna si ea imi pune penalitati 2 mil?