avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pierderile de apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pierderile de apa rece

am si eu o nelamurire privind pierderile de apa rece de la plata intretinerii am citit pe forum ca aceste pierderi se impart pe apartament si nu pe nr de persoane.cum este corect si in baza carei legi se aplica?=D>
corectia la apa rece se face la nr. de persoane, iar corectia la apa calda se face la nr. de apartamente.:O
@romy
Puteti sa ne si argumentati algoritmul Dv.? Ma intereseaza logica argumentului.
@ romy

oare nu e tot apa chiar daca e calda? cititi legea 230/2007.

@elga 50

ati pus punctul pe i
Puteti consulta mai jos un model de repartizare a diferentelor sau pierderilor de apa.
www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

(ne)plata pierderi apa rece silviu1975 silviu1975 Buna ziua, in cadrul Asociatiei noastre s-a hotarat ca pierderile de AR sa fie platite de catre toti proprietarii, functie de consumul fiecarui apartament. ... (vezi toată discuția)
Pierdere apa calda,apa rece apafaian apafaian BUNA ZIUA LOCUIESC IN TIMISOARA LA BLOC CU 4 ETAJE 20 .PROPORTIE DINTRE CEI CU CENTRALE SI FARA ESTE EGALA.IN FIECARE LUNA AVEM PIERDERE DE 13-15,-16,MC APA ... (vezi toată discuția)
Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)