avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate todotdo

Activitate todotdo

am o cladire,casa particulara in constructie, de 90 m2 amprenta la sol are doar parter undeva la la 75 m2 suprafata utila, aveti idee cam cat voi plati impozit dupa cladire, precizez ca la vara speram sa ne mutam in ea.
Va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
Răspuns la discuția Acte provenienta Auto
Va multumesc pt raspuns ieri am fost la inmatriculari si am vb cu ei, am depus cererea si asteptam.... o seara buna
As dori sa recuperez taxa de mediu la autoturismul sotiei, masina a fost inmatr. in ian 2008 si din pacate nu a facut copii dupa actele de provenienta din germania, nici dupa chitanta cu care a platit taxa, copie dupa chitanta sper sa fac rost prin depunerea unei cereri la AFP din oras.
Intrebarile mele sunt
1 exista temei legal sa nu imi elibereze o asemenea chitanta/act ?
2 o sa am nevoie de actele masinii din germania si de ctr. de vnz cump ca sa ai actionez in instanta ?

Am citit pe o cerere de chemare in judecata ca actele care s-au anexat la repectiva cerere au fost: copie ci (buletin) , cert.de inmatriculare copie, chitanta copie, civ-copie, cerere rest. suma depusa la AFP, si raspunsul AFP la cerere.
Tin sa va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
da intr-adevar am studiat CCM si este stipulat faptul ca se vor primii 2 salarii compensatorii si trimitere in somaj, va multumesc de raspunsuri si va salut , o zi buna
Am si eu o mica nelamurire astazi am primit decizia de concediere in baza art. 65 motivele fiind restrangerea depart. de vanzari din cauza scaderii vanzarilor. tin sa mentionez ca doar eu am fost demis de la un pt de lucru al societatii unde doar eu activam pe postul de pe care am fost demis la celalalt post de lucru nu sa renuntat la nimeni si se va aduce un coleg pt a-mi acoperii postul , de la celalalt punct de lucru.
Intrebarea mea este sunt eligibil de a primii salarii compensatorii avand in vedere ca am fost demis. ?
va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri