avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte provenienta Auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte provenienta Auto

As dori sa recuperez taxa de mediu la autoturismul sotiei, masina a fost inmatr. in ian 2008 si din pacate nu a facut copii dupa actele de provenienta din germania, nici dupa chitanta cu care a platit taxa, copie dupa chitanta sper sa fac rost prin depunerea unei cereri la AFP din oras.
Intrebarile mele sunt
1 exista temei legal sa nu imi elibereze o asemenea chitanta/act ?
2 o sa am nevoie de actele masinii din germania si de ctr. de vnz cump ca sa ai actionez in instanta ?

Am citit pe o cerere de chemare in judecata ca actele care s-au anexat la repectiva cerere au fost: copie ci (buletin) , cert.de inmatriculare copie, chitanta copie, civ-copie, cerere rest. suma depusa la AFP, si raspunsul AFP la cerere.
Tin sa va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: todotdo , utilizator 18:13, 11 Ianuarie 2013
Se poate solicita atat catre AFP cat si catre DRPCIV ( serviciul inmatriculari) sa va inmaneze copii dupa actele solicitate.
Daca auto a fost adus din Germania, mai mult ca sigur atat certificatul de inmatriculare cat si factura de achizitionare se afla in copie la serviciul inmatriculari.
Va multumesc pt raspuns ieri am fost la inmatriculari si am vb cu ei, am depus cererea si asteptam.... o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie chitanta taxa de inmatriculare auto Hamann Hamann Buna ziua, pentru o copie a chitantei de pe taxa de inmatriculare pentru o masina inmatriculata in 2010, trebuie solicitata S.P.C.R.P.C.I.V.? deci serviciului ... (vezi toată discuția)
Intrebare proces recuperare taxa poluare genius07 genius07 Am un proces activ pe baza recuperarii taxei de poluare din 2013, am primit o citatie prin care instanta imi cerea sa depun la dosar actele de provenienta ale ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina prin 2008 - 2009 - recuperare taxa dinumarin dinumarin Buna ziua, am cumparat o masina prin 2008 2009 am platit taxa vreo 3000euro ce documente imi trebuiesc sa imi pot recupera bani ..faza este ca nu cred ca mai ... (vezi toată discuția)