avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate vatamanescu dumitra

Activitate vatamanescu dumitra

Răspuns la discuția contabilitate
da imi cer scuze , cheltuiala cu asiromul e 613, dar spre exemlu taxa permis de pescuit tot chitanta fara factura , cum inregistrez?
Discuție contabilitate
Buna ziua , va rog frumos daca poate cineva sa-mi spuna cum se inregistreaza o chitanta fara factura , exemplu chitanta emisa de Asirom ,asigurare fara factura , pentru ca programul meu de contabilitate imi spune ca nu este valida inregistrarea 635-5311, Multumesc
Răspuns la discuția contabilitate
Deci , in urma controlului a fost stabilit un tva de 7550lei , in situatiile de la fisc a fost gasita o suma de 8500lei care nu s-a regasit in evidentele societatii noastre si acestea inspectorul fiscal le-a considerat suprasolviri din anii precedenti ,acum vin cu intrebarea eu aceste suprasolviri le inregistrez in contabilitate pentru ca mi le-a pus in decizia finala de impunere ,sau mi le regleaza la administratia fiscala?
Discuție contabilitate
Buna seara ,
Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza suprasolviri tva rezultat in urma controlului de fond de catre inspectorii fiscali ,multumesc!
Discuție indemnizatie
Buna ziua,

daca o salariata are in cele 12 luni de cotizatie 2 luni in care cotizatia a fost doar pentru 5 zile lucratoare iar restul fara plata , poate primi indemnizatie de cresterea copilului?
Răspuns la discuția monografie
Multumesc frumos ptr. raspuns si va rog sa-mi spuneti daca se pot deconta bonurile fiscale de la "trecere bac"? firma la care lucrez face transport de marfa in interes de serviciu si pe traseu face trecere cu bacul la Braila unde i se da soferului bon cu valoare trecere bac. Aceste bonuri sunt legale sa inregistrez in contabilitate si daca da ce act normativ reglementeaza aceasta?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția monografie
lucrez intr-un program de contabilitate unde imi spune ca nu este corecta inregistrarea 409-5121, adica plati efectuate la furnizori fara a avea in prealabil factura doar aviz de insotire cantitativ
Discuție monografie
Buna ziua , am si eu o intrebare,
conform noului plan de conturi ce se inregistreaza in debitul si creditul contului"409"?
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este termenul dintre o convocare A.G.A si Hotararea AGA? Va multumesc!