avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TERMEN HOTARARE AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TERMEN HOTARARE AGA

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este termenul dintre o convocare A.G.A si Hotararea AGA? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 09:21, 31 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
verificati ceea ce este inscris in actul constitutiv al societatii(statutul). in cazul in care acesta nu este in conformitate cu ultimele reglementari in materie L31 modificata, in functie de tipul de organizare SA, SRL, etc, vedeti care este procedura.
Hotararea AGA are aceeasi data cu data convocarii AGA, evident cu conditia intrunirii cvorumului pentru AGA, necesar adoptarii deciziilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr convocari ordinare si extraordinare intr-un an calendaristic casanova casanova Am studiat legea 31 - legea societatilor comerciale si nefiind de profesie juridica nu stiu a interpreta cutuma . Cu oazia aprobarii situatiilor financiare ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social anjinsan anjinsan Daca intr-un SRL sunt doi asociati, unul cu 95% din capitalul social, iar altul cu 5% din capitalul social, se poate lua decizia majorarii capitalului social ... (vezi toată discuția)
Membri inactivi asociatie rviorel23 rviorel23 Speta: Asociatie infiintata in 1993. Dintre membrii asociati fondatori in prezent mai este activ o singura persoana, presedintele de la data infiintari. ... (vezi toată discuția)