avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate ciobotaru

Activitate ciobotaru

Discuție Impozit cladire
Impozitul pentru o constructie in extravilan,cu destinatie de anexe gospodaresti (a fost un artificiu,ca sa pot construi cladirea,casa) e foarte mare.Impozitul e influentat de suprafata curtii,adica 1090 mp.?Multumesc.
Răspuns la discuția Deces asociat unic
Da,citez:Hotarare/
Subsemnatul............Artr.37 din statut se modifica si va avea urmatorul continut: In cazul decesului asociatului unic ,sotia acestuia ..........va continua activitatea Societatii ,iar dupa decesul acesteia mostenitorii legali pot continua activitatea societatii ,daca consimt.
Răspuns la discuția Deces asociat unic
Va multumesc respectuos,dar ma intereseaza daca dupa decesul meu copii pot tulbura activitatea sc avand in vedere ca am la statut dorinta expresa de a continua activitatea sotia.Ma gandesc sa fac ceva sa donez jumatate din societate sotiei cat sunt in viata.Tot ce am facut am facut amandoi si in caz de ceva ma gandesc ca banii sunt ochiul dracului.Va multumesc,
Daca a decedat asociatul unic si exista o anexa facuta la statut prin care asociatul unic dispune ca activitatea sa fie continuata de sotie,copii (mostenitorii) au vreun drept?
Am facut contract de vanzare cu intretinere cu una din fetele mele (2)
Intre timp am convenit si I-am dat alte bunuri ca sa fie inparteala egala la copii din timpul vietii si acum amandoi si eu si copilul cautam o cale legala mai eftina pentru revenirea imobilului la proprietarul dinnainte, adica noi parintii.Relatiile sunt mai mult decat bune intre noi si copii si nu avem nici unul vre-o pretentie.Dorinta noastra e sa nu mai dam iar 2000 de roni ci mai putin.Va multumesc.
Din 2005 si pana in prezent am platit impozitul pe cladiri facand din trei in trei ani reevaluarea cladirii,respectiv am adaugat procentul de inflatie.Acest lucru l-am facut cu reprezentantul primariei.Asa sa cerut la Focsani la primarie.Anul acesta am facut acelasi lucru,dar mi sa spus ca valoarea declarata trebuie sa fie aceiasi din contabilitate.Problema e ca am o contabila care nu sa inregistrat in contabilitate pina acum cu sumele declarate de mine la primarie,cu toate ca a pus la dosar declaratiile.Cand ni sa cerut in acest an si balanta,noi am modificat valoarea in balanta conform declaratiei de impunere,dar un inspector de la primarie mi-a facut impunere de 8 la suta pentru ultimii trei ani.Atata timp cat eu am crescut corect valoarea constructiei an de an,numai pentru ca in balanta a ramas valoarea veche (mai mica bineinteles)e normal sa-mi mareasca inpunerea si sa ma ruineze.In acest moment am adus bani de acasa sa platesc datorile catre stat pentru 2009.Fac mentiunea ca nu am si nu am avut vreodata datorii restante la bugetul de stat.E normal sa fiu tratat astfel? Sunt un contribuabil cinstit al acestei tari si totusi aceasta situatie m-a dus la un pas de infarct.Va rog spuneti-mi ca nu sunt vinovat.Va multumesc.