Daca a decedat asociatul unic si exista o anexa facuta la statut prin care asociatul unic dispune ca activitatea sa fie continuata de sotie,copii (mostenitorii) au vreun drept?
Da, societatea va continua cu mostenitorii sai legali daca acestia accepta in termen mostenirea, partile sociale apartinand societatii urmand a fi incluse in masa succesorala.
Va multumesc respectuos,dar ma intereseaza daca dupa decesul meu copii pot tulbura activitatea sc avand in vedere ca am la statut dorinta expresa de a continua activitatea sotia.Ma gandesc sa fac ceva sa donez jumatate din societate sotiei cat sunt in viata.Tot ce am facut am facut amandoi si in caz de ceva ma gandesc ca banii sunt ochiul dracului.Va multumesc,
Da,citez:Hotarare/
Subsemnatul............Artr.37 din statut se modifica si va avea urmatorul continut: In cazul decesului asociatului unic ,sotia acestuia ..........va continua activitatea Societatii ,iar dupa decesul acesteia mostenitorii legali pot continua activitatea societatii ,daca consimt.
Cum imi vand firma
mariaania
Buna ziua !am deschis de curand o firma mai exact srl . Srl-ul este fara recuperare de tva .nu am datori sau incarcari fara plata .vreau sa o donez unei rude ... (vezi toată discuția)