avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare cu intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare cu intretinere

Am facut contract de vanzare cu intretinere cu una din fetele mele (2)
Intre timp am convenit si I-am dat alte bunuri ca sa fie inparteala egala la copii din timpul vietii si acum amandoi si eu si copilul cautam o cale legala mai eftina pentru revenirea imobilului la proprietarul dinnainte, adica noi parintii.Relatiile sunt mai mult decat bune intre noi si copii si nu avem nici unul vre-o pretentie.Dorinta noastra e sa nu mai dam iar 2000 de roni ci mai putin.Va multumesc.
Cheltuielile de proprietar sunt mari, sa fii proprietar nu e ieftin. Legal, e singura cale la notar, daca va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog liah liah Situatia este urmatoarea: Parinte singur, pensionar, sotul decedat, are trei copii, dar ar vrea sa lase apartamentul unui singur copil. Care este calea cea mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune dumitrugj dumitrugj Buna dimineata! am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat! Bunica mea a decedat in anul 2000 si sunt trei mostenitori/ dar nu ... (vezi toată discuția)