Situatia este urmatoarea: Parinte singur, pensionar, sotul decedat, are trei copii, dar ar vrea sa lase apartamentul unui singur copil. Care este calea cea mai ieftina, scurta si legala, de rezolvare a problemei? Multumesc
Ieftin nu cred ca isi are rostul in aceasta situatie. Va recomand contract de vanzare cumparare. Este singurul care nu poate fi atacat in instanta. Succes!
contractul de vanzare cumparare intre parinte si copil este usor de atact in instanta! este foarte putin credibil ca, daca intr-adevar se dau banii, pretul e cel real! v-as sugera contract de intretinere cu retinere de uzufruct viager. asa, mama are folosinta imobilului pe toata durata vietii, iar copilul are sarcina sa o intretina. in functie de varsta pe care o are mama (daca are mai mult de 60 ani), se poate chema un reprezentant al Autoritatii Tutelare din cadrul Primariei, care sa semneze actul la notar, aparand interesele mamei dvs. succes!
Ce solutii am?
cheradaniel
Parintii mei vor sa cumpere o casa. Eu mai am un frate. Daca eu o sa locuiesc impreuna cu parintii mei, tatal meu vrea sa fie el proprietarul casei impreuna cu ... (vezi toată discuția)