avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate carmen_iordache

Activitate carmen_iordache

Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
da, de fapt despre ea intrebam. ms de sustinerewww.avocatnet.ro/images/smil...
Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
ms de raspuns.
Si atunci, sfatul ar fi sa nu spun nimic pana se incheie perioada de proba?
Stiti cumva unde pot citi mai multe cu privire la conditiile de acordare a indemnizatiei de maternitate?

Inca o data, multumesc.
Buna, tocmai am aflat ca voi avea un copil. Eu sunt proaspat angajata(sunt inca in perioada de proba-care se va incheia in 22 martie), si inainte nu am mai avut contract de munca, dar sunt masteranda, la curs de zi, pe durata normala a studiilor.
Nelamuririle mele sunt urmatoarele: 1. Daca anunt sarcina, pot fi concediata?
2. Daca ma decid sa pastrez copilul, pot beneficia de indemnizatia de maternitate?

Ms mult, astept un raspuns cu nerabadare.
Răspuns la discuția mostenire
Ar mai fi o posibilitate- daca bunurile sunt intabulate in CF de fostul proprietar (mama dvs.)-puteti invoca uzucapiunea extratabulara(conditiile sunt: titularul dreptului inscris in cartea funciara sa fie decedat, dvs. sa fi posedat bunul timp de cel 20 de ani de la moartea proprietarului tabular si posesia sa fie utila-adica neintrerupta, pasnica, publica si neechivoca).
Buna,
Cine ma poate ajuta sa imi spuna cum sa formulez o cerere pentru a lua in chirie spatiul unui camin cultural?
Pot sa depun o cerere in acest sens la Consiliu Local (cei care au dr de administrare). Ce ar trebui sa precizez in cerere?
Buna,
Cine ma poate ajuta sa imi spuna cum sa formulez o cerere pentru a lua in chirie spatiul unui camin cultural?
Pot sa depun o cerere in acest sens la Consiliu Local (cei care au dr de administrare). Ce ar trebui sa precizez in cerere?
Răspuns la discuția impartirea pierderilor de apa
in funcitie de suprafata locativa detinuta in proprietate de fiecare co-locatar.
Daca esti uzufructuar, prin ce fel de act juridic poti ceda beneficiul de uzufruct?(trebuie sa fie autentic?) Este necesar si acordul proprietarului?