avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate florin mmmmmm

Activitate florin mmmmmm

sentinta este civila si este de la Curtea Suprema de Justitie
Buna ziua ,
asi dorii sa stiu daca exita un termen limita petru ca o sentinta definitiva si irevocabila de la Tribunalul Suprem sa fie pusa in executare .
Buna ziua ,
in data de 10.03.2010 societatea pe care o administrez a incheiat un contract de inchiriere a unui spatiu de la o alta societate comerciala . In contract se specifica faptul ca la data semnarii contractului ,,nimeni nu are nici un drept , de nici un fel ,asupra imobilului inchiriat,, mergand la Oficiul de cadastru si solicitand un extras CF am constatat ca firma are interdictie de inchiriere sau instrainare in favoarea unei banci. Am solicitat locatorului sa solicite bancii acordul de inchiriere pentru a putea continua demersurile pentru deschiderea punctului de lucru , acord pe care aceasta societate nu la putut obtine . Avand in vedere faptul ca noi avem anuntata inaugurarea la data de 01.05.2010 acest lucru nu va mai fi posibil fapt care aduce societatii noastre prejudicii financiare si de imagine . Ce demersuri legale mai putem face ? putem actiona firma in justitie si sa cerem daune si daca da in ce temei legal ? Multumesc frumos .
dupa ce au iesit actele de la registrul comertului srl-ul trebuie declarat la finante ? firma este neplatitoare de tva si nu are deocamdata activitate
in caz de divort firma se imparte avand in vedere ca unul dintre soti este unic asociat ?