avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta de la tribunalul suprem
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta de la tribunalul suprem

Buna ziua ,
asi dorii sa stiu daca exita un termen limita petru ca o sentinta definitiva si irevocabila de la Tribunalul Suprem sa fie pusa in executare .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:24, 5 Decembrie 2011
In Romania nu exista „Tribunalul Suprem”. Sentinta este civila sau penala.
sentinta este civila si este de la Curtea Suprema de Justitie
Nu exista un termen limita pentru punerea in executare a unei hotarari judecatoresti. Totusi, in anumite cazuri prescriptia este de 3 ani.

Instanta suprema se numeste: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa concediere moise paula moise paula buna ziua, In urma Hotararii definitive de reincadrare in munca cu termen de recurs de 10 zile, ce trebuie sa fac eu ca fost salariat? Am luat la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Iccj. hotararile instantei de contencios administrativ sunt executorii de drept Roland Mindrila Roland Mindrila Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au apreciat (în cuprinsul Deciziei nr. 1080 din 23 februarile 2011 pronunţată în recurs de Secţia ... (vezi toată discuția)
Consiliul superior al magistraturii Dana Dragan Dana Dragan Se poate face o sesizare catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru contestarea unei hotarari definitive si irevocabile (proces civil )si in ce ... (vezi toată discuția)