Buna ziua ,
in data de 10.03.2010 societatea pe care o administrez a incheiat un contract de inchiriere a unui spatiu de la o alta societate comerciala . In contract se specifica faptul ca la data semnarii contractului ,,nimeni nu are nici un drept , de nici un fel ,asupra imobilului inchiriat,, mergand la Oficiul de cadastru si solicitand un extras CF am constatat ca firma are interdictie de inchiriere sau instrainare in favoarea unei banci. Am solicitat locatorului sa solicite bancii acordul de inchiriere pentru a putea continua demersurile pentru deschiderea punctului de lucru , acord pe care aceasta societate nu la putut obtine . Avand in vedere faptul ca noi avem anuntata inaugurarea la data de 01.05.2010 acest lucru nu va mai fi posibil fapt care aduce societatii noastre prejudicii financiare si de imagine . Ce demersuri legale mai putem face ? putem actiona firma in justitie si sa cerem daune si daca da in ce temei legal ? Multumesc frumos .
Sechestru asigurator
rzprox
se poate aplica sechestu asupra unui bun mobil (autoturism), apartinind unui cumparator de buna credinta, bunul mobil fiind gajat pentru un imprumut bancar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
tudor_vianu
Buna ziua. Se ia una bucata \"fraier\", adica eu, in vara 2010. Contactez un \"administrator\" al unei firme care sa-mi izoleze peretii exteriori ai locuintei. ... (vezi toată discuția)