avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate ANA-MARIA COSULETU

Activitate ANA-MARIA COSULETU

Răspuns la discuția Pensie, explicatii
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Pensie, explicatii
Penalizarea de 13.5% pe cati ani se aplica?
Răspuns la discuția Pensie, explicatii
La pensia anticipata partial,cu 16 ani in grupa a II a de munca si varsta 55 de ani jumatate,sex feminin, care este penalizarea?
Multumesc!
Buna sear,

Imi puteti explica,va rog,care este diferenta intre pensie anticipata si anticipata partial?

Multumesc!
Discuție Pensie
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca mai e valabil ,pt ca imi spunea cineva ca i s-a luat in considerare,faptul ca pentru fiecare copil poti iesi la pensie cu 6 luni mai repede?Si daca da este valabil si pentru cei care ies cu grupa a 2 a de munca?
Multumesc!
Societatea este lichidata din 2003 si atunci lichidatorul nu a eliberat adeverinte de grupa,iar acum pentru pensionare se cer aceste adeverinte.Lichidatorul declara ca a predat actelew la Arhiva Nationala iar cei de acolo spun ca nnu exista.Lichidatorul la o parte din fostii angajati le-a eliberat adeverinte care corespund inscrisurilor din cartea de munca.Acum refuza! IN aceasta situatie in ce fel il pot determina sa ne dea si noua ACESTE ADEVERINTE?
BUNA ZIUA,

Asadar am primit raspuns si de la Ministerul Muncii si de la Casa Nationala de Pensii care ma asigura ca ar trebui sa i se recunoasca grupa mamei mele insa face cateva referiri la anumite aliniate din Lege care ma trimit catre lichidator.Acest domn (lichidatorul)refuza sa elibereze aceasta adeverinta dupa cartea de munca pe motiv ca nu are alta documentatie(in afara de cartea de munca in care e clara grupa de munca).In ce fel il pot determina sa imi elibereze adeverinta?
Multumesc!
Daca soacra mea este imputernicita pe un depozit al fratelui ei si nu este angajata va primi si ea un astfel de plic cu datorie la Fisc?
Dar eu sunt coasigurata...