Buna,
va prezint urmatoarele: pe 14.01.2012 am platit la Banca [editat] 4 chitante/ formulare "visa link" pentru ambasada Canadei in valoare de 408 eur (procesare dosar), 408 eur (procesare dosar), 363 eur (taxa viza rezidenta permanenta) si 363 eur ((taxa viza rezidenta permanenta). Pe site-ul oficial la momentul respectiv erau afisate aceste taxe ( si in CAD si in EUR) si modalitatea de plata, printre care si Banca [editat].
Zilele trecute ni s-au intors actele trimise pe motiv ca nu se accepta platile in alta valuta decat, CAD. Bun, intrebarea mea: care este temeiul legal prin care eu pot sa fac ambasada Canadei din Bucuresti sa-mi returneze acesti banuti? Trebuie sa apelez la un avocat? Sau cum sa procedez? Mentionez ca am chitantele in original...
Multumesc anticipat!
[Editat: Publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice nu este permisa pe forum. Multumesc pentru intelegere]
Buna ziua!
Va scriu in numele unei rude apropiate care in urma cu 3 ani a suferit un accident in urma caruia nu-si poate folosi in totalitate ambele picioare; Persoana care are caracter de insotitor al acestei persoane cu handicap, poate inmatricula un autoturism (fara adaptari pt. persoane cu handicap locomotor) fara plata taxelor ?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
Asa cum reiese din titlu, vreau sa obtin o copie legalizata sau un duplicat, dupa o sentinta a tribunalului, fiindu-mi necesara la Finante, in vederea recuperarii amenzii platite pe loc (a fost o amenda rutiera, platita, procesul l-am castigat).
Va multumesc anticipat!