avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Duplicat/copie sentinta definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Duplicat/copie sentinta definitiva si irevocabila

Buna ziua!
Asa cum reiese din titlu, vreau sa obtin o copie legalizata sau un duplicat, dupa o sentinta a tribunalului, fiindu-mi necesara la Finante, in vederea recuperarii amenzii platite pe loc (a fost o amenda rutiera, platita, procesul l-am castigat).
Va multumesc anticipat!
Mergeti la instanta la care v-ati judecat si solicitati acolo..la arhiva vi se va spune cum sa procedati
Copie legalizata sau titlu executor ?
Solicitati in primul rand daca nu aveti hotararea o copie xerox a acesteia, copie care se elibereaza in urma unei cereri in acest sens, apoi, solicitati legalizarea acesteia , iar pentru legalizare trebuie sa achitati o taxa de 2.00 lei( 20.000 lei vechi) la Trezorerie, un timbru jud. de 0.15 lei (1500 lei vechi) si sa formulati o cerere pe numarul respectiv de dosar pentru legalizare atasand in acest sens hotararea, taxa si timbrul.Legalizarea hotararii se face de catre arhiva instantei.Daca doriti si investirea hotararii cu formula executorie mai atasati o taza de timbru de 4.00 lei ( 40.0000)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)
Taxa timbru pentru cerere cu investire executorie???? petrans petrans buna ziua, am transmis o cerere de investire cu formula executorie catre jud. sector 1 Bucuresti si a fost respinsa pe motiv ca nu a fost legat timbrata.Am ... (vezi toată discuția)
15 zile lucratoare sau calendaristice la recurs? mieluu mieluu se socoteste termenul de 15 zile lucratoare sau calendaristice pentru recurs? incepind din ziua in care a fost primita corespondenta? multumesc mult. (vezi toată discuția)