avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate as4angel

Activitate as4angel

Răspuns la discuția drepturile copilului
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu de la ce varsta un copil poate fi citat (intrebat cu cine vrea sa locuiasca),pentru a i se stabili domiciliul, in cazul parintilor care sunt despartiti.
Discuție Carnete CEC
Buna ziua
As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa lichidez carnetele de CEC eliberate inainta de 1989,
Cineva pleaca sa munceasca in Germania si i se cere printre alte analize medicale si avizul medicului stomatolog. Cand a fost la stomatologie, doctorul i-a spus ca ii trebuie un formular care il gaseste pe net si cu acesta sa se prezinte pentru avizare. As dori sa stiu despre ce formular este vorba si unde il pot gasi.
Răspuns la discuția contract colectiv de munca
Multumesc mult
Buna ziua,
In octombrie 2008 am iesit la pensie,la limita de varsta, dupa 38 ani de munca,din care 32 de ani in cadrul Companiei TAROM.Conform contractului colectiv de munca, in cadrul Companiei TAROM trebuia sa beneficiez de un spor pentru conditii deosebite de munca, spor de care nu am beneficiat niciodata si nu se regaseste nici in decizia de pensionare :
-ce trebuie sa fac ca sa beneficiez de acest spor care mi se cuvine, conform contractului colectiv de munca.
Răspuns la discuția coproprietate
Multumesc mult!
Discuție coproprietate
2 prieteni vor sa cumpere o proprietate, platind fiecare 50% din suma de vanzare. Se poate ca pe actul de vanzare-cumparare sa fie numele ambilor?
Am imprumutat unei persoane o suma de bani si am inchieat un act notarial in care se mentiona si data returnarii. Problema este ca termenul de returnare a trecut de mult si persoana spune ca nu are bani. Va rog sa-mi spuneti cat timp este valabil actul notarial si cum pot recupera banii.
Răspuns la discuția asigurari sociale
multumesc mult