avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurari sociale

Verific in fiecare zi site-ul S.I.U.I, sa vad daca sunt asigurat si imi apare ca nu sunt. (M-am angajat din 5 ianuarie 2017). Am luat adeverinta de la serviciu in care se stipuleaza ca sunt asigurat, dar medicul de familie mi-a spus ca sistemul nu poate sa-mi elibereze reteta daca nu apar si in site ca asigurat. Ce pot face?

.
Cel mai recent răspuns: as4angel , utilizator 17:47, 27 Februarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratia lunara 112 are termenul de depunere pana la data de 25 ale fiecarei luni.
Dvs ati fost angajat pe 5 ianuarie 2017, declaratia lunii ianuarie are termenul de depunere pana la data de 27.02.2017 ( avand in vedere ca data de 25 pica in week end).
Atata timp cat aceasta declaratie 112 nu este inregistrata la ANAF, nu apareti in baza de date a CASS.
Mai asteptati cateva zile.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
lilid, utilizator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovadă am că sunt angajată și mi se plătește cass? apar neasigurată în sistem Doina Enache Doina Enache Buna ziua! Am si eu o problema si am cam obosit sa ascult in stanga si in dreapta de aceea va cer ajutorul.. Lucrez de aproximativ 8luni la locul actual de ... (vezi toată discuția)
Dovada ca sunt asigurata in cazul meu? retromusculo retromusculo sunt angajata din data de 13.03.2012, deci am o luna de munca. Vreau sa-mi iau concediu medical dar medicul de familie nu-mi da fiindca nu apar in sistem ca ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala angajati nicunitescu nicunitescu Buna ziua, am o intreprindere individuala si am un angajat din decembrie 2019 . I-am platit toate contributiile atat pentru luna decembrie cat si pentru luna ... (vezi toată discuția)