avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare medicala angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare medicala angajati

Buna ziua, am o intreprindere individuala si am un angajat din decembrie 2019 . I-am platit toate contributiile atat pentru luna decembrie cat si pentru luna ianuarie , iar acum apare ca nu este asigurat in sistemul de sanatate publica.Mentionez ca am platit aceste contributii la ANAF Slanic Prahova - localitatea unde apartin. Pentru ca angajatul sa fie asigurat mai trebuie sa merg la Casa de asigurari Prahova pentru a depune ceva acte sau ANAF vireaza direct banii si angajatul meu devine asigurat?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicunitescu , utilizator 07:18, 27 Februarie 2020
Daca aveti si un angajat cu contract de munca pe intreprinderea individuala, veti depune pentru acesta declaratia 112. Declaraţia 112 se depune trimestrial, până la data de 25 inclusiv, a lunii următoare trimestrului. La aceeasi data se face si plata impozitelor. Anaf face transferul informatiilor si mai dureaza.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 intreprindere individuala nicod nicod Am o intreprindere individuala infiintata in 2010 si singurul angajat este cu 01.11.2011. Vreau sa stiu daca 112 se depune trimestrial (contributiile pe cele 2 ... (vezi toată discuția)
Cand se fac platile ? rat maria rat maria Buna dimineata .Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatorul caz : am avut un angajat , pensionar , cu 4 ore/zi ,ultima zi de munca a fost 31.10.2011 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie...Daca o microintreprindere depune declaratia 112 trimestrial...la sectiunea A asigurat ce numar de ore ... (vezi toată discuția)