Buna ziua, am o intreprindere individuala si am un angajat din decembrie 2019 . I-am platit toate contributiile atat pentru luna decembrie cat si pentru luna ianuarie , iar acum apare ca nu este asigurat in sistemul de sanatate publica.Mentionez ca am platit aceste contributii la ANAF Slanic Prahova - localitatea unde apartin. Pentru ca angajatul sa fie asigurat mai trebuie sa merg la Casa de asigurari Prahova pentru a depune ceva acte sau ANAF vireaza direct banii si angajatul meu devine asigurat?
Daca aveti si un angajat cu contract de munca pe intreprinderea individuala, veti depune pentru acesta declaratia 112. Declaraţia 112 se depune trimestrial, până la data de 25 inclusiv, a lunii următoare trimestrului. La aceeasi data se face si plata impozitelor. Anaf face transferul informatiilor si mai dureaza.
Declaratia 112
irinuka2005
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o informatie...Daca o microintreprindere depune declaratia 112 trimestrial...la sectiunea A asigurat ce numar de ore ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.