avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate larisa2006

Activitate larisa2006

Răspuns la discuția Dosar somaj cu probleme...
va multumim foarte frumos ptr toate raspunsurile date. O zi buna in continuare.
Răspuns la discuția Dosar somaj cu probleme...
S-au dat explicatii in acest caz ptr luna in curs cand a primit primul somaj 432 ron , si dupa cum au spus somajul nu se mai da retroactiv., ci cu o luna in urma. sper ca ma intelegeti ce am vrut sa spun daca nu am sa va explic mai clar. Nustiu daca este asa, ptr ca totusi au fost persoane care au ridicat somajul retroactiv si nu cu o luna in urma . noi va multumim si daca puteti raspunde si la aceasta intrebare sunte ti oricum foarte amabil cu toata stima fam rozsa.
Răspuns la discuția Dosar somaj cu probleme...
va multumesc ptr raspuns. Data concedierii 1 decembrie 2009 si data mai sus mentionata 4 ianuarie decizie luata de agentia de somaj, inscrisa si in carnetul de somer. da e adevarat ca se calculeaza pe zile calendaristice dar, avand in vedere ca in data de 1 si 2 ianuarie nu s-a lucrat ce vina are el ca nu a depus somajul cu data de 1 ianuarie........ Si cum se calculeaza acum? Inca odata mii de multumiri ptr raspuns.
Răspuns la discuția Dosar somaj cu probleme...
buna ziua dle Tudor sunteti amabil sa ne mai ajutati inca odata daca , gresesc din nou va rog sa ma corectati, adica am toate sansele as postez unde nu treb : topic s-a mai intamplat oricum noi va multumesc din suflet ptr raspunsurl care ni l-ati dat la o alta intrebare.Acum intrebarea noastra si tin sa mentionez ca sunt fff dezamagita: sotul meu adepus dosarul de somaj in data de 4 ianuarie 2010 si astazi 24 02 2010 in sfarsit vine si posta cu somajul si surpriza......:( 432 lei, stiam ca acest somaj vine retroactiv. va rog din suflet ce e de facut in cazul de fata ?:help:
am o intrebare daca cineva stie sa-mi raspunda.Am 2 copii minori si in ultima perioada decate ori am mers la medicul lor de fam , ptr consult si ulterior cererea unui aviz ptr gradinita, dovada cum ca, copilul este clinic sanatos mi s-a cerut bani pe aceste avize. credeti ca este normal si legal? Pentru ca pana acum nu le-am platit, va rog mult sa-mi spuneti daca stie cineva despre ce este vb. VA MULTUMESC MULT!!
Răspuns la discuția ajutor social
dna va rog daca -mi puteti raspunde si mie la acea intrebare referitor la ajotorul social am postat datele mai jos mentionate.Va multumesc fff mult.
Răspuns la discuția ajutor social
multumesc ptr raspuns, numai ca v-as ruga sa-mi spuneti si ce acte trebuiesc ptr alocatie?
Răspuns la discuția ajutor social
in cazul in care suntem o familie formata din 4 persoane si sotul beneficiaza acum de somaj+ alocatia de stat a copiilor actualmente venitul total al familiei noastre , putem beneficia de ajutor social?
Răspuns la discuția conventie civila
va multumim ptr raspuns, insa nu suntem lamuriti cu aceasta conventie civila retroactiv, unde se face si cum ? Va multumim anticipat.