avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Vit

Activitate Andrei Vit

Buna ziua,
In urma cu patru ani mi s-a aprobat un credit pe 40 de ani. Fiind foarte tanar si dorindu-mi o casa am semnat contractul acceptand toate clauzele stipulate in el. In prezent am realizat ca este vorba de o camatarie legala deoarece la o valoare de 26500 euro platesc o rata lunara de 200 euro din care 40 euro reprezinta comisionul de administrare de 0,15 % din valoarea totala a soldului.Mentionez ca acest comision se percepe lunar si tot lunar se raporteaza la intreaga valoare a soldului. Se poate da banca in judecata? Tot aici, la Cap. Garantii se stipuleaza in contract ca se instituie ipotega de rang I asupra imobilului dar cel mai important este ca am garantat si cu toate veniturile prezente si viitoare din orice activitate. Ce oportunitati am sa se modifice ceva pentru ca la discutiile purtate cu reprezentantii bancii nu mi s-a oferit nicio alternativa iar despre refinantare nu poate fi vorba, valoarea imobilului scazand considerabil iar eu neavand alt imobil cu care sa girez sa se completeze valoarea. Ce se poate intampla in cazul in care voi fi in imposibilitate de plata, mi se va confisca imobilul plus salariul lunar? #-o
In cazul copensarii in bani a concediului de odihna neefectuat:
S.C "X" este producator iar S.C "Y" este distibuitor direct. In contractul de distributie incheiat S.C "Y" ofera ag. de vanzari 700 ron iar bonusurile (pentru realizare targhet de volum , targhetacoperire nr. de branduri, targhet acoperire nr. de clienti) sunt aportul S.C "X" reflectate in fluturasii de salariu de la S.C "Y".
1. La compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat contribuie ambele societati?
Daca media venitului net pe ultimele 3 luni lucrate este de 1950 ron la ce valoare se va calcula compensarea in bani a co neefectuat? 700 ron sau 1950?
2. Ce explicatie sa dau firmei deoarece ei au calculat la 700 ron?
In cazul copensarii in bani a concediului de odihna neefectuat:
S.C "X" este producator iar S.C "Y" este distibuitor direct. In contractul de distributie incheiat S.C "Y" ofera ag. de vanzari 700 ron iar bonusurile (pentru realizare targhet de volum , targhetacoperire nr. de branduri, targhet acoperire nr. de clienti) sunt aportul S.C "X" reflectate in fluturasii de salariu de la S.C "Y".
1. La compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat contribuie ambele societati?
2. Care este baza legala?

Prima de concediu = indemnizatie de concediu?
Prima de concediu este prevazuta in ctr. col de munca sau are o baza legala comuna?

HELLO!
M-ar interesa care este metoda de calcul in cazul compensarii in bani a zilelor de concediu neefectuat in cazul lichidarii, daca este valabila aceeasi metoda de calcul folosita si in cazul indemnizatiei #-o