avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO neefectuat; ce valoare contribuie la calculul lui?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO neefectuat; ce valoare contribuie la calculul lui?

In cazul copensarii in bani a concediului de odihna neefectuat:
S.C "X" este producator iar S.C "Y" este distibuitor direct. In contractul de distributie incheiat S.C "Y" ofera ag. de vanzari 700 ron iar bonusurile (pentru realizare targhet de volum , targhetacoperire nr. de branduri, targhet acoperire nr. de clienti) sunt aportul S.C "X" reflectate in fluturasii de salariu de la S.C "Y".
1. La compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat contribuie ambele societati?
Daca media venitului net pe ultimele 3 luni lucrate este de 1950 ron la ce valoare se va calcula compensarea in bani a co neefectuat? 700 ron sau 1950?
2. Ce explicatie sa dau firmei deoarece ei au calculat la 700 ron?

Alte discuții în legătură

Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat Andrei Vit Andrei Vit In cazul copensarii in bani a concediului de odihna neefectuat: S.C \"X\" este producator iar S.C \"Y\" este distibuitor direct. In contractul de distributie ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a se plati banii pe concediu aba1011 aba1011 Buna ziua.Lucrez la o firma din 1 aprilie 2008.in 2008 nu mi-am luat nici o zi de concediu de odihna pentru ca nu am cum deoarece lucrez la o banca si am de ... (vezi toată discuția)
Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)