avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu_florin_xiy

Activitate claudiu_florin_xiy

vreau sa ii dau cuiva 1500 de euro pe o perioada de 2 luni si sa imi dea inapoi 2000 de euro..omu a zis ca nu are ce sa imi dea garantie ca de masina are nevoie...din cate am inteles prin contract la notar...

cum fac ma duc la notar si ii zic ca vreau sa accord un imprumut de 2000 de euro unuei persoane ..ii dau bani de fata cu notaru?daca nu imi mai da bani ce pot sa fac?il dau in judecata...el face puscarie?adica nu ma incalzeste pe mine cu nimic daca face ala puscarie ca eu tot nu mai recuperez bani..
ce comision?dau neutru la toti si nu platesc nimic..am 45 de pozitive si nu am platit nici un ban :P...cea mai recenta teapa:trimit un 6300 stricat...stricat nu mergea semnalu..baiatu erea incepator..ii zic sa il ia prin posta ca e mai ieftin..iam dat doar telefonu :P ..fara card incarcator cablu ...si baiatu apucase sa dea pozitiv..cika o sa vina sa imi faca o vizita =))) iam zis ca il astept ca il fugaresc cu toporu ..dupa a inchis baiatu..na mai venit..am sunat sa vad cand vine sa ascut toporu si na mai raspuns!
alex555 a scris:

Pana la urma am inteles de la cineva ca imi inchide contul de pe okazii.ro daca nu platesc si cam atat,oricum suma nu este mare dar nu am bani momentan ca sa o platesc .

eu vand pe okazii de mult timp..sti cum fac:pun 10 prieteni sa imi dea calificative pozitive pe okazii la un produs de 1 leu...deci cei care cumpara de la mine ma cred serios..eu aveam de plata pe okazii 25 de euro..daca iti dau uni neutru iti mai scade din suma..sau daca dai tu la alti...

SA NU CUMPERI DE LA MINE!!stai...nu sti ce cont am pe okazii :P =))
pai are salariu 700 ron pe luna..am vorbit cu el si imi mai da garantie 63 gr de aur..dar el daca nu are sa imi dea cei 3000 de euro peste 6 luni eu pot sa prelungesc contractu sau cum se face?cunosc persoane care platesc de 4 ani cate 200 de euro pe luna ca au luat 4000 de euro de la camatari..pur si simplu nu poate sa stranga 4000 de euro sa le dea toti bani...deci in cazul meu..ala poate sa imi plateasca mie 200 de euro in fiecare luna pana cand are toti bani sa mi dea?de ex:daca el strange 3000 de euro peste 9 luni sa imi dea cei 3000 de euro si dobanda pe 9 luni..
un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost de acord..cum pot sa fac ca sa fiu sigur ca iau bani??acte la notar?garantie nu am ce sa ii iau..are un faras de dacie...cu actele la notar sunt 100% sigur ca daca nu imi da bani ii recuperez prin judecata?mentionez ca nu am mai dat bani pana acuma!