avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cu ce neplaceri ma pot alege daca nu platesc ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cu ce neplaceri ma pot alege daca nu platesc serviciile pe cere le-am folosit de pe site-ul okazii.ro

Am solicitat cateva servicii de pe okazii.ro pentru ami promova un produs dar pana la urma nu l-am vandut , in total am de plata 7 euro . Mi-au trimis un mail in care spuneau ca sa platesc suma in 10 zile pentru a evita unele neplaceri. Vreau sa stiu care sunt acele neplacari pentru ca nu sunt sigur daca pot sa platesc suma in 10 zile . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: BogdanLupu , utilizator 22:34, 1 Martie 2010
Faptul de cumpara ceva (produs sau servicii) si de a refuza plata, poate fi considerat ca inselaciune. In plus, daca nu platiti, teoretic, furnizorul va poate da in judecata si executa silit (aceasta cale presupune niste costuri suplimentare substantiale).

Practic insa, dupa pararea mea, suma este prea mica, ca fapta sa fie considerata drept infractiune (nu are pericolulu social unei infractiuni), iar judecata pentru suma de 7 Euro (sa zicem, 35 de Lei) ar fi o paguba curata.

In consecinta, este foarte probabil, ca sa scapati fara plata si cu o reputatie stirbita -- care poate fi in cazul unui comerciant mult mai daunator, decat plata (poate si nejustificata) a 35 de Lei.
Pana la urma am inteles de la cineva ca imi inchide contul de pe okazii.ro daca nu platesc si cam atat,oricum suma nu este mare dar nu am bani momentan ca sa o platesc .
alex555 a scris:

Pana la urma am inteles de la cineva ca imi inchide contul de pe okazii.ro daca nu platesc si cam atat,oricum suma nu este mare dar nu am bani momentan ca sa o platesc .

eu vand pe okazii de mult timp..sti cum fac:pun 10 prieteni sa imi dea calificative pozitive pe okazii la un produs de 1 leu...deci cei care cumpara de la mine ma cred serios..eu aveam de plata pe okazii 25 de euro..daca iti dau uni neutru iti mai scade din suma..sau daca dai tu la alti...

SA NU CUMPERI DE LA MINE!!stai...nu sti ce cont am pe okazii :P =))
f. urit din partea ta claudiu, eu care sunt vechi pe okazii stiu cum sa depistez specimene ca tine, e f. clar, ai vindut ceva , platesti si comision siteului, altfel nu ai mai vinde acolo.
Site-ul din nefericire a ajuns un fel de e-bay unde se dau mai toate tepele inventate.
Eu recomand sa nu-l folositi decat daca stiti peronal pe cel de la cine cumparati.

Alte discuții în legătură

Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)
Inselat pe okazii, plangere penala depusa Conrad Conrad buna ziua, am cumparat un telefon de pe okazii cu suma de 600 ron acesta era stipulat ca fiind perfect functional si ca nota informativa 9.5 din 10 . cand ... (vezi toată discuția)