avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat pe Okazii, plangere penala depusa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat pe Okazii, plangere penala depusa

buna ziua, am cumparat un telefon de pe okazii cu suma de 600 ron acesta era stipulat ca fiind perfect functional si ca nota informativa 9.5 din 10 . cand l-am primit am constatat ca este un telefon nefunctional fara incarcator fara accesorii asa cum in anunt era specificat ca va fi cu toate accesoriile. Am contactat vanzatorul care nu mia mai ridicat telefonul etc etc. Am depus plangerea la politie am fost citat sa dau o declaratie si asta acum 1 luna a fost de atunci nici o veste !!! Am sunat doamna care mia preluat plangerea si a zis ca find pe raza sectorului 2 bucuresti , iar eu in Oradea judet bihor dureaza minim 1 luna pana sa primesc vreun raspuns de acolo ( printre altele cei de la politie m-au primit oarecum razand ca ``eu chiar credeam ca la bani astia o sa iau un telefon bun? si chestii de genu ..... ca oricum asta nu va rezolva nimic ca suma e prea mica si ca nu se va intampla nimic cu cel care mi la vandut . Am atasat la plamgere toate conversatiile cu vanzatorul din care reiese clar ca am fost inselat , am atasat chitantele de la posta cu greutatea coletului din care reiese ca nu continea si incarcator ci doar telefonul etc etc.. Chiar asa sa fie ? sa nu imi recuperez bani niciodata ? atunci probabil si eu o voi vinde a fel pe net stiind ca nu patesc nimic. Intrebarea ar fi daca pot face ceva sa grabesc lucrurile ... va multumesc
Cel mai recent răspuns: IrinaMarin , utilizator 14:38, 14 Noiembrie 2014
Nu va ramane decat sa asteptati.
Ca sa incercati sa urgentati solutionarea lucrarii ar trebui sa depuneti o cerere scrisa insa nu se stie daca ar avea un real succes...
Avand in vedere cele de mai sus dvs ce estimati ? chiar asa sa fie sa nu ma astept la o rezolvare ? o sa primeasca un NUP si gata ?
Intreb si eu, asta ati citit?:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Garantia de livrare e de fapt o reclama mincinoasa! desi scrie mare si clar ca produsul respectiv BENEFICIAZA de aceasta garantie,administratorii site-elui okazii.ro UITA sa adauge ca respectiva garantie trebuie sa o ceara in mod express cumparatorul si se acorda doar la plata online cu cardul sau daca mergi la Bucuresti sa ridici personal coletul. As fi curioasa sa vad la cine a dat banii inapoi okazii.ro. asa cum se lauda.
Posibil sa aveti dreptate, am vazut ca exista aceasta posibilitate pe acest site, mai mult nu cunosc si m-am gandit ca ar trebui luata in seama.

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Plangere okazii.ro cypsoft_ro cypsoft_ro am pus un telefon la vanzare pe okazii.ro, un individ ma contacteaza pe 2 septembrie ca vrea sa-l cupere, si ca plateste cu cardul prin garantia de livrare ... (vezi toată discuția)
Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)