avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters126200

Activitate ContSters126200

Răspuns la discuția Sã mai și râdem
io_ha_na_c :stunned: pentru link :) Sper ca sarea din pantaloni, nu in pantaloni :innocent:

si :bow: pentru apreciere
Răspuns la discuția va rog sa imi raspundeti
Manole Dumitru a scris:

... Daca sotul nu te bate , nu este betiv, si daca este un om cu care sa te intelegi..

Multi barbati spun cand femeia lor vrea sa plece: Ce ai? Ca doar nu te bat, nu sunt betiv, nu umblu cu altele... Te-ai saturat de bine, asta ai! Si noi trebuie sa intelegem de aici ca au aptitudini de sot si tata, iar aceste 3 ''calitati'' (nu se bat cu femeile, nu vin in patru labe de la carciuma si nu platesc pentru sex) sunt suficiente pentru a tine langa ei o servitoare eficienta si tacuta.
Daca esti convinsa ca nu mai este nicio cale de schimbare in bine a situatiei, actioneaza dupa cum ai fost sfatuita si capul sus, viata e atat de urata cat ii dai tu voie sa fie! Succes :luck:

:offtopic: Un gentleman este un barbat care nu loveste niciodata o femeie fara sa fie provocat - Henry Louis Mencken
Fetelor, pregatiti imprimanta pentru ca aveti de listat urmatoarea:

Cerere de iesire "cu baietii"

Numele prietenului/logodnicului/sotului: ________________________________

Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp:

Data:
Durata despartirii:
Ora sosirii (ce NU se va depasi):__

In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in mod solemn sa vizitez numai locatiile stipulate mai jos, la momentele precizate. Sunt de acord sa ma abtin de la a flirta cu alte femei. Nici macar nu voi vorbi cu vreo persoana de sex feminin, in afara celor pentru care am permisiunea scrisa. Nu voi opri mobilul dupa 2 beri si nici nu voi consuma peste cantitatea de alcool permisa fara a chema un taxi si fara a obtine derogarea telefonica de la cantitatea respectiva. Inteleg ca si in cazul in care imi este permisa "iesirea", prietena/logodnica/sotia isi pastreaza dreptul de a fi suparata pe mine pentru toata saptamana urmatoare fara nici un alt motiv.

Cantitatea de alcool permisa:
Bere___
Vin___
Tarie___
Total___

Locatiile vizitate:
Locatia: De la ora:___ La ora:___
Femeile cu care este permisa conversatia: _____________________________________

IMPORTANT - CLAUZA DE STRIPTEASE: Nu numai ca nu este permis contactul cu persoane de sex feminin, dar promit sa ma feresc a ma apropia la mai mult de 30 m de vreo stripteuza sau dansatoare exotica. Violarea clauzei de streaptease este motiv de terminare imediata a relatiei.

Imi cunosc foarte bine locul. Stiu cine "canta" in casa si sunt de acord ca nu sunt eu acela. Promit sa urmez regulile si restrictiile tale. Inteleg ca asta oricum ma va costa o avere exprimata in flori si ciocolata. Iti rezervi dreptul de a obtine si folosi cartile mele de credit oricand consideri necesar. Promit sa te duc la cumparaturi la Mall daca nu ma intorc la ora mentionata. In drum spre casa nu ma voi certa cu strainii si nici nu voi purta discutii filozofice cu acestia. Dupa intoarcerea acasa promit sa nu urinez in alta parte decat in toaleta. In plus ma voi feri sa te trezesc, sa-ti respir ca un vitel in fata sau sa incerc sa ma reproduc ca un iepure (beat).

Semnat - prieten/logodnic/sot:_________________________

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cerera este: APROBATA___ RESPINSA___

Decizia e irevocabila. In cazul aprobarii taiati cuponul de mai jos si purtati-l in permanenta
…………………………………………………………………………………………
Permisune pentru prietenul/logodnicul/sotul meu de a fi plecat in urmatoarea perioada:
Data:_________ Durata:____ Ora revenirii:______

Semnat prietena/logodnica/sotie:_____________________

Insa, fetelor, mai lasati-l sa plece si neinvoit daca aveti norocul sa aveti un prieten/logodnic/sot care gandeste asa:

Femeia perfecta, pentru mine, e cea care ma face sa zambesc dimineata. Chiar daca afara ploua si e frig. Chiar daca am visat urat. O vad si zambesc. Si ma impleticesc sa-i fac cafeaua.
E femeia care-mi umple baia de farduri, desi eu sunt (sau eram) mai ordonat ca un spartan. Vreau sa-mi iau periuta de dinti, cade in chiuveta un ruj. Intind mana dupa deodorant, ma impiedic de servetele demachiante. Si dau la o parte 12 pomezi si 15 creme ca sa ajung la parfumul meu. Dar daca aceste "obstacole" nu ar exista, eu as fi singur.

Cu femeia perfecta pot sta tolanit pe canapea, fara sa-i zic nimic, si sa ma simt bine. Cu ochii infipti in televizor, la un program care nu o intereseaza. Iar atunci cand nu e langa mine, privesc spre locul gol de pe canapea si mi-e dor de ea.

Femeia perfecta are zambetul perfect. Si cei mai expresivi ochi din lume. Atunci cand rade, imi rade si mie sufletul. Inseamna ca-i e bine. Si ca atunci, cel putin in acel moment, am facut-o fericita.
Femeia perfecta ma intelege si ma accepta asa cum sunt. Am multe calitati, dar am si, ohooooo, atatea defecte.

Femeia perfecta m-a invatat sa nu mai fiu superficial. Si sa privesc intotdeauna dincolo de ambalaje. M-a invatat ca ce e bun nu se obtine usor.

Si m-a invatat sa ma bucur de lucrurile simple pe care pana acum nu le vedeam. M-a invatat sa fiu atent la detalii. Pentru ca detaliile fac totul.
Imi face ceai atunci cand sunt racit si ma cearta atunci cand fac de prea multa vreme pe racitul. Si ma pune pe picioare. M-a invatat ca familia e cea mai importanta, si trebuie sa arat asta. M-a invatat ca iubirea trebuie aratata.

Are dreptate? Are =D>
Răspuns la discuția divort
Vine 8 Martie, aveti ocazia de a-i arata ca este cu adevarat importanta pentru dvs. fara a face compromisuri prea mari cu orgoliul propriu; nu cred ca vrea intr-adevar sa divorteze in situatia in care este... Motivul pe care ea il invoca poate disparea la fel cum a aparut: prin recunoasterea eforturilor pe care le face crescand mai mult singura 2 copii (meseria dvs. inseamna mult timp lipsa de acasa) in situatia in care un al 3-lea este pe drum. O imbratisare, o mangaiere, niste flori si un Iarta-ma, o sa fiu mai atent de acum inainte ar putea face minuni. Succes :luck:
Dupa noaptea nuntii

Mirele, putin ofticat:
- Din cate vad draga, nu sunt eu primul...
Sotia, fumand o tigara:
- Iar din cate vad eu, draga, nu vei fi nici ultimul...
Intr-adevar e doar inceputul... mami, pregateste-te :D
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
[ link extern ]

Directia 5 - Iti multumesc
=D> =D> =D> nu am cuvinte...

Veneam din ultimul concediu (a se intelege 2009, nu anul trecut, suntem bugetari :) ) si cand sa iesim de pe o autostrada din Serbia, nu mai gaseam tichetul pe care-l platisem la intrarea pe autostrada. Se jucase cu el pustiul, dar practic nu avea cum sa-l piarda, nu oprisem niciunde, tot prin masina era. Sarbul statea in ghereta lui, clatina dezaprobator din cap si repeta incontinuu Grosse problema, grosse problema... :rtfm:Tichetul costase 2 euro, nu intelegeam cu cat mai grosse de atat putea sa fie problema daca nu-l gaseam, la urma urmei mai dadeam o data 2 euro si gata :foottap:. Ma rog, a durat ceva pana l-am gasit (spre dezamagirea sarbului :) ) si apoi o buna bucata de drum sotul meu a descris starile prin care a trecut pana a gasit tichetul. Am mai avut destul pana acasa, am ajuns noaptea, cine isi mai aducea aminte de episod... credeam noi...
A doua zi la pranz ne-am dus s-o luam pe mama de la biserica, nu ne mai vazusem de 2 saptamani si abia astepta sa-si vada odorul (cel mic, nu va ganditi la mine). Scurta precizare: mama e foarte evlavioasa. Al meu pusti a crescut la ea 4 ani de dimineti si nu a injurat niciodata, chiar si cand ii scapau cuvinte total nevinovate - in opinia mea, ce-i drept - zicea repede Doamne, iarta-ma!
Revin: mergem sa o luam de la biserica, ea mai aduce 2 prietene ca incapeau toate + pitic pe bancheta din spate si incep intrebarile:
- No, cum o fost in concediu, dragule? Ti-o placut?
- Daaa, a fost frumos, numai la intoarcere ceva probleme la sarbi, zice dumnealui plin de importanta.
- Ce probleme? ele, interesate, noi asa :O
- Un tampit de sarb atata l-o enervat pe tati pentru un c...t de tichet ca o zis tati Imi ''vinea'' sa-l ... (chiar 3 litere are cuvantul :"> )
Noi :stunned: :stunned:
... 2, maxim 3 secunde de liniste... dupa care au ras toate 3 ''fetele'', cum le zicem noi, atat de mult ca atunci cand s-au mai potolit, maica-mea a tras concluzia:
- Degeaba am fost azi la biserica...
Deeeci, d-na Romascanu, am vrut sa scriu si despre umorul (duhul/hazul/spiritul) dvs, dar n-am vrut sa credeti ca sunt lingusitoare (mâglisitoare/ îmbunătoare/ măgulicioasa) cu moderatorii :">