buna ziua ,
intentionez sa achizitionez un autoturism din franta de la "confiscate" .
achizitia se va face prin licitatie publica , si voi primi factura si ordin judecatoresc de punere in posesie , pe post de act de proprietate .
in afara de masina si aceste hartii ei nu imi dau nimic , adica actele masinii (de unde reies caracteristicile si datele despre masina) nu le am .
ajung cu masina in tara (pe platforma evident ) si incepe alergatura .
cum pot sa inmatriculez aceasta masina , care sunt pasii de urmat ?
in urma unui credit de nevoi personale , la care nu am mai achitat din 2009 , am primit o comunicare de incuvintare a executarii silite si "comunicare poprire" .
am un singur cont personal , pe care pot foarte simplu sa il inchid , chiar maine !
nici un bun pe numele meu .
in schimb in luna aprilie 2012 am infiintat o societate in care am o cota parte de 70% actiuni si functia de administrator , presupun ca nu vom avea vre-un profit colosal anul acesta .... dar profit va fi ! probabil se va decide reinvestirea lui pentru diverse achizitii ce ne sunt necesare .
as dori sa stiu ce cai de atac exista asupra mea , si daca poate fi atrasa societatea in aceasta situatie ; care nu are legatura cu nimic din trecutul meu ; in care sunt asociata cu o alta persoana si momentan incercam sa dezvoltam o sursa de venit .
dar amenintarea asupra societatii este intemeiata , au dreptul sa puna poprire pe conturile societatii , sau doar urmaresc evolutia profitului pentru a executa dividendele .
am contractat in ultimii 3 ani , 2 credite de nevoi personale la banci diferite
in urma cu 6 luni am ramas fara servici si ultimele luni nu am reusit sa-mi platesc ratele . nu am somaj si nici o sursa de venit , nici bunuri personale .
tot acum cateva luni am infiintat o societate impreuna cu un asociat , urmand ca peste cateva luni el sa vina cu o suma de bani pentru a incepe activitatea , mentionez ca momentan firma nu are activitate .
m-au contactat de la banci , mi-au comunicat ca am fost pusa sub executare silita , si neavand ce sa execute , vor sa execute societatea , dar societatea nu este numai a mea , si nu a girat nimeni pt mine .
am 26 de ani si am fost amenintata ca voi urmarita toata viata , pana vor recupera debitul .
dupa spusele lor , imi este frica sa ma si casatoresc .
spuneti-mi va rog pana unde pot ajunge executorii , si cat de legale sunt amenintarile lor , vorbim despre banci nu de camatari sau recuperatori .
va multumesc