in urma unui credit de nevoi personale , la care nu am mai achitat din 2009 , am primit o comunicare de incuvintare a executarii silite si "comunicare poprire" .
am un singur cont personal , pe care pot foarte simplu sa il inchid , chiar maine !
nici un bun pe numele meu .
in schimb in luna aprilie 2012 am infiintat o societate in care am o cota parte de 70% actiuni si functia de administrator , presupun ca nu vom avea vre-un profit colosal anul acesta .... dar profit va fi ! probabil se va decide reinvestirea lui pentru diverse achizitii ce ne sunt necesare .
as dori sa stiu ce cai de atac exista asupra mea , si daca poate fi atrasa societatea in aceasta situatie ; care nu are legatura cu nimic din trecutul meu ; in care sunt asociata cu o alta persoana si momentan incercam sa dezvoltam o sursa de venit .
Executorul judecatoresc va analiza bunurile dvs in evidenta asupra carora poate fi demarata executarea silita pentru recuperarea creditului nerambursat
Conditionat de staruinta creditorului demersurile executorului pot fi desfasurate asupra bunurilor dvs conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat