am pe cineva in pensie anticipata iar pe decizie este specificat ca are grupa a II-a 5 ani, 1 luna si 20 zile, care au fost lucrati in perioada 1984-1989. Ar dori sa stie daca beneficiaza de aceasta majorare de acum?
Va multumesc anticipat
tata are parte din casa parinteasca din Agnita jud. Sibiu iar ultimul domiciliu l-a avut la casa lui parinteasca in Baicoi, Floresti Prahova, Intrebarea mea este : in ce localitate ar trebui sa fac partajul succesoral?:-/
Va mai deranjez cu o intrebare: Eu sunt din Brasov, iar tatal meu, cel care a decedat, este din Baicoi, Floresti Prahova, succesiunea trebuie facuta la un notar din Baicoi sau pot sa o fac la un notar din Brasov?
as dori sa aflu: dupa decesul unuia dintre parinti, la cate zile se face succesiunea ?
Am inteles k este un interval de timp in care nu platesti, iar daca treci de acest interval costa destul de mult, este adevarat? Multumesc anticipat .
da am fost angajata si am facut cererea de revenire si renuntare la fostul loc de munca dar... urmatorii pasi nu-i mai stiu cum renunt la ajutorul de 600 ron de la stat? sau acesta se opreste de la sine renuntand la concediul postnatal si anuntand la camera de munca este suficient sau trebuie sa fac dosar si sa merg la primaria de care apartin?
Am nascut acum 9 luni si intre timp am gasit un loc de munca mai bine platit, vreau sa renunt la concediul postnatal si , daca ma poate ajuta cineva cu informatii ajutatoare, as dori sa stiu care sunt coditiile pe care trebuie sa le indeplinesc sau daca mai e valabila suma de 100 ron ?