avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... majorare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

majorare pensie

am pe cineva in pensie anticipata iar pe decizie este specificat ca are grupa a II-a 5 ani, 1 luna si 20 zile, care au fost lucrati in perioada 1984-1989. Ar dori sa stie daca beneficiaza de aceasta majorare de acum?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: axxela , utilizator 16:58, 4 Februarie 2011
Daca si-a deschis dreptul la pensie pana in data de 02/11/2008 inclusiv,da va primi,iar daca si-a deschis dupa 02/11/2008 i s-a aplicat atunci O.U.G.209/2008 si nu mai are ce primi acum.
Multumesc pt proptitudine Am s-ai transmit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca petruta mariana petruta mariana Buna seara!Va rog,tatal meu esta pensionat din luna mai anul 2009.Beneficiaza de majorarea,recalcularea pensiei sau este numai pentru cei pensionati pana in ... (vezi toată discuția)
Cresterea pensiei functie de gr.2-a severalexa severalexa BUNA ZIUA SUNT PENSIONAR DEFINITIV DIN 2009 LA IMPLINIREA VIRSTEI DE 60 DE ANI, DATORITA REDUCERII VIRSTEI CU 5 ANI DEOARECE AM LUCRAT IN GR.2-A SI AS DORI ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca bluciana bluciana buna ziua, tatal meu a iesit la pensie in noiembrie 2009, are 19 ani si 3 luni de grupa 1, va beneficia de majorare? (vezi toată discuția)