avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare concediu postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare concediu postnatal

Am nascut acum 9 luni si intre timp am gasit un loc de munca mai bine platit, vreau sa renunt la concediul postnatal si , daca ma poate ajuta cineva cu informatii ajutatoare, as dori sa stiu care sunt coditiile pe care trebuie sa le indeplinesc sau daca mai e valabila suma de 100 ron ?
Cel mai recent răspuns: axxela , utilizator 11:14, 5 Februarie 2010
In timpul concediului postnatal erai angajata la o soc? Daca da, trebuie sa-ti faci cerere de revenire si respectiv de incetare la soc la care este angajanta in prezent, si apoi sa te angajezi cu un nou contract de munca
da am fost angajata si am facut cererea de revenire si renuntare la fostul loc de munca dar... urmatorii pasi nu-i mai stiu cum renunt la ajutorul de 600 ron de la stat? sau acesta se opreste de la sine renuntand la concediul postnatal si anuntand la camera de munca este suficient sau trebuie sa fac dosar si sa merg la primaria de care apartin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil caniculesei caniculesei Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Daca o persoasa are incheiat cu un angajator un CIM pe durata determinata, adica pana la data de 01.12.2008, iar ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vicand vicand Buna ziua. As avea o nelamurire: in timpul primului concediu crestere copil l-am nascut pe cel de-al doilea si n-am stiut ca pot beneficia de concediul pre si ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)