mama mea a decedat in 2012, in urma unei boli grave, respectiv tumora gigant canceroasa la nivelul capului...doar dupa decesul dansei, am aflat ca in 2008 a cedat prin testament notarial toate bunurile provenite din partea parintilor ei, sorei mele stabilita de peste 30 de ani in strainatate...fapt necugetat prin care il elimina si pe tatal meu si pe mine din drepturi din acea proprietate, adica tocmai persoanele care I-au fost alaturi in toata aceasta vreme...exista vre-un dram real de sansa daca deschid un process prin care cer sa ni se faca dreptate?
ma gandeam ca, poate chiar se gaseste cineva competent de pe forum sa ma reprezinte in acest caz? Timisoara
mama a decedat in aprilie, impreuna cu tata am facut in iunie acceptarea mostenirii, sora mea (stabilita in strainatate de peste 30 ani) a facut acelasi act cu cateva luni mai tarziu la alt birou notarial. Intrebarea mea este: la care din birouri va avea loc dezbaterea mostenirii? (mentionez ca exista o stare tensionata si conflictuala intre noi, sunt convins ca nu vom putea ajunge la un consens, trebuie sa existe o solutie legala in acest sens)
va multumesc pentru atentie si eventualele raspunsuri.
Da unul di soti a murit, si cuplul are 2 copii adulti, consoarta ramasa in viata are dreptul sa vinda o parte din gradina sau casa inainte de a se dezbate mostenirea? Bunurile sotilor erau in comun.
Am fugit di tara comunista fara acte. Pt a cere o copie a certificatului de nastere cum pot dovedi identitatea? Mentionez ca am cu totul alt nume acum. Multumesc.
multzam fain danadji pentru raspunsul complet si prompt, insa mi-e teama ca nu sti forte bine situatia noastra. Salarul e undeva la "minim pe economie", acuma probabil ca au sa adauge 2-300, deci tot cam acolo vom ajunge dupa dari, deci nu tare mult ma ajuta partea cu diminuarea impozitului .
e posibil sa se ocupe firma de infiintarea PFA? ei ne-au trimis doar formularele pe care le vor doar semnate si retrimise la Bucuresti (unde isi are firma sediul).
e legala faza cu "semnatul in alb"? nu exista riscuri pentru mine?
multzam fain pentru un eventual raspuns, un week-end minunat iti doresc!
Va scriu in numele a 20 angajati a unei firme de paza, care risca sa-si piarda serviciul pentru ca firma angajatoare, ne obliga sa devenim PFA, mai grav: ne obliga sa semnam formularele de infiintarea PFA "in alb" !
A mai auzit cineva de...agent de paza PFA? nu cunosc multe in domeniu, dar mie mi se pare cel putin hilar!
E legal asa ceva? Si ce presupune?